Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för HemByte

HemByte Rabattkoder 2020

Alla aktuella HemByte rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om HemByte

HemByte har som verksamhetsidé att föra samman personer med gemensamma intressen och hjälpa dem att resa och att hitta gratis, men bra boenden. Med hjälp av HemByte kan man alltså räkna med att det blir enkelt både vad gäller att planera resor och att resa när det väl är dags att ge sig av.

HemByte, eller HomeExchange, som är namnet som företaget går under globalt, startades under 1992 av Ed Kushins. Från början var det en tryckt katalog man använde sig av, men idag använder man istället internet för att nätverka socialt.

Teamet bakom HemByte består av 50 personer från 21 olika länder. Alla som arbetar inom företaget är själva aktiva inom nätverket och hembytare. Teamet i sig speglar hela företagets idé, vilken är att sammanföra människor från hela världen för utbyte av idéer.

Utbud

Så hur fungerar då denna tjänst? Jo, det är på det viset att man enkelt blir medlem direkt via hemsidan. Man betalar en avgift på 1200 kronor för ett års medlemskap. I detta pris ingår inga dolda kostnader, utan detta är priset man betalar.

I priset ingår hur många byten man vill under året man betalat för, så oavsett om man använder sig av tjänsten i hög grad eller om man endast byter kanske en gång under året så är kostanden alltså densamma.

Det är enkelt att skapa en profil för det hem man har som man är intresserad av att byta ut mot ett annat hem när man är på resa. Tipset är att se till att ta många foton då detta generellt resulterar i att fler blir intresserade av just dit objekt. Ju fler intressenter, desto fler resor kan ju du göra med HemByte!

Rabattkoder & Erbjudanden

HemByte erbjuder gratis testveckor så att man kan kolla om detta är en tjänst som man är intresserad av innan man betalar för sitt medlemskap. Detta är ett mycket bra erbjudande som man gör rätt i att utnyttja om man gillar att resa!

Rabattkodsidan samarbetar med HemByte, så om du vil ta dig en titt på vad för extra förmåner som finns för tillfället genom oss och våra rabattkoder så är det bara att titta in!

Kunder som använder rabattkod från HemByte handlar också hos

Utgångna HemByte rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

425

- HemByte

Utgången rabattkod kan ej visas

Hembyte gör det möjlig för dig att spara 58% mot traditionella resor! Klicka på erbjudandet för att ta reda på mer!