Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Hedbergs guld

Hedbergs guld Rabattkoder 2020

Alla aktuella Hedbergs guld rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Hedbergs guld

Rabattkod Hedbergs Guld

Hedbergs Guld grundades 1947 och är idag Sveriges största onlinebutik med inriktning mot smycken. Dess motto är ”lyx och kvalité till låga priser” och det är något som de verkligen lyckas leva upp till.Genom dess storlek kan de både köpa in större mängder samt få möjlighet att beställa direkt från tillverkarna. Det är hemligheten för att kunna hålla de låga priser som de gör trots en mycket hög kvalité på sina produkter.

 

Utbud

 

Även om företaget heter Hedbergs Guld så är det inte bara guld som glimmar på hemsidan. Här finns alla möjliga smycken av guld, silver, diamanter och även mindre ädla metaller. Alla kan hitta ett smycke som passar oavsett om det är förlovningsringar i titan, slipshållare i stål eller örhängen i vitt guld som lockar. De flesta smycken går att hitta i de vanligaste kategorierna så som armband, ringar och örhängen. Ett exempel är örhängen där över 200 olika varianter går att välja mellan. Sammanlagt erbjuder Hedbergs Guld produkter från 40 olika varumärken däribland sitt eget som heter Hedbergs Collection.

Utöver smycken har företaget även ett stort utbud av matsilver och presenter däribland till tex dop och bröllop. Här finns också presenter som tar steget bort från att vara tillverkade av ädelmetaller. Tvålpumpar, ljusstakar och sparbössor i keramik och trä är uppskattade produkter. Det spelar alltså ingen roll vad man vill fira – Hedbergs Guld har en passande present för alla som söker något med lite högre klass.

Förutom att sälja guld så köper även företaget guld. De som har guld hemma kan skicka in det i ett speciellt ”guldbytarpaket”. Guldet värderas och pengarna betalas ut till konto inom några dagar. Eller varför inte använda pengarna till att köpa andra smycken. Den stora fördelen med det är att man då får ett presentkort värt 130% av guldvärdet på de smycken man skickat in.

 

Rabatter och Erbjudanden

 

Det är främst två olika varianter av rabattkoder som Hedbergs Guld erbjuder. Den ena ger kunder 10- eller 15% på köpet. Eftersom smycken kostar flera tusen kan dessa rabattkoder generera besparingar på flera hundra kronor. Många gånger ingår det även fri frakt i dessa koder.

Den andra varianten är ännu högre rabatt men då på en speciell kollektion som t.ex. Tree, Snö Of Sweden eller liknande. Vilka rabattkoder som är aktiva och vilka man kan välja mellan syns alltid på vår hemsida då vi håller den ständigt uppdaterad och aktuell.

Kunder som använder rabattkod från Hedbergs guld handlar också hos

Utgångna Hedbergs guld rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

320

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

Hedbergsguld.se bjuder på frakten!

 

2016-01-01

866

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri Frakt vid köp över 1000:-

 

2015-01-01

635

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

15% Rabatt vid köp över 600:-

 

2014-10-30

401

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

20% rabatt på nästan hela sortimentet

 

2014-05-15

469

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

10% Rabatt på hela ditt köp

 

2014-02-25

310

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

Guldkampanj! Just nu upp till 50% rabatt på guld

 

2014-01-01

375

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 20% på Diamondos kollektion Sterling Silver

 

2014-01-01

757

- Hedbergs guld

Utgången rabattkod kan ej visas

50% Rabatt på Tree By Billgren