Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Headler

Headler Rabattkoder 2020

Alla aktuella Headler rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Headler

På Headler kan man shoppa loss bland en mängd härliga hörlurar av bästa kvalitet. Sedan företaget grundades 2010 så har deras över 1000 sorter av hörlurar gjort kunder i hela landet glada och belåtna!

Att hitta de rätta hörlurarna är inte alltid det lättaste, men när man väl hittar rätt så är det en fantastiks känsla! Plötsligt hörs både musik, poddar och ljudböcker på ett betydligt bättre sätt och det är såklart någonting som tas emot tacksamt!

På Headler kombineras ljud, passform och design för att alla ska kunna hitta de hörlurar som passar just ens egna behov och ens egen stil allra bäst. Som de säger på Headler ”Hörlurar är trots allt en modeattiralj”.

Då vi använder våra smartphones till det mesta idag så är det mer och mer viktigt att hitta bra hörlurar som passar både ens vardagsliv och vid exempelvis träning. På Headler hittar man alla sorter, så här kan man till och med köpa två olika typer om man vill det.

Utbud

Hos Headler kan man shoppa i kategorierna Hörlurar, Högtalare, Accessoarer, Wearables och Brands. Bara när man tittar in i kategorin för hörlurar slås man direkt av hur stort sortiment som finns hos Headler. Hittar man inte ett par hörlurar som man vill ha här så hittar man nog inga någonstans!

Bland varumärkena hittar man bland annat AIAIAI, Beats by Dr. Dre, Bose, Happy Plugs, Urbanears, Jays, Disney och massor av andra kända och välrenommerade varumärken.

Man kan på ett enkelt sätt kolla runt efter de hörlurar man är ute efter på Headler då man kan klicka i den typ av hörlurar man är ute efter direkt så att man slipper kolla på barnhörlurar eller någon annan typ av hörlurar så som gaminghörlurar om man själv är ute efter exempelvis träningshörlurar.

Rabattkoder & Erbjudanden

Att titta in här hos oss på Rabattkodsidan är alltid bra när det är shopping i närbutiker det handlar om. Passa på att använda flera rabattkoder på en gång när du ändå är i farten då det naturligtvis inte finns någonting som säger att du endast kan använda dig av en rabattkod!

Kunder som använder rabattkod från Headler handlar också hos

Utgångna Headler rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

301

- Headler

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp hörlurar för 800 kr och få fri frakt

 

2016-01-01

289

- Headler

Utgången rabattkod kan ej visas

Headler erbjuder alltid fri frakt på allt du handlar, om du handlar för mer än 800:-

 

2016-01-01

293

- Headler

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 40% rabatt på hörlurar från Headler, ingen rabattkod krävs för att ta del av erbjudandet.

 

2015-01-01

108

- Headler

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna rabattkod ger dig 10% rabatt på hela sortimentet!