Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Gymgrossisten

Gymgrossisten Rabattkoder 2020

Alla aktuella Gymgrossisten rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Gymgrossisten

Rabattkod Gymgrossisten

Gymgrossisten

En grossist är vanligtvis ett företag som enbart säljer till affärer. Affärerna lägger sedan på egen provision och säljer till konsumenterna. Men gymgrossisten väljer en annan väg. De är en grossist som säljer direkt till konsumenterna vilket resulterar i att de kan ha ett mycket stort utbud till riktigt bra priser.

Gymgrossisten är idag ledande inom Norden på kosttillskott och träning (muskelärt). Försäljning sker både online och via franschisebutiker runt om i Sverige. De är även leverantör till en rad butiker inom denna bransch. Fördelen med att köpa online (förutom att få det hemskickat) är att utbudet är större och att rabatt går att få via de rabattkoder som vi presenterar. Dessa är inte giltiga i de fysiska butikerna.

Företaget startades 1996 och hemsidan fick se dagsljus 1998. På ca 10 år har alltså Gymgrossisten gått från ett mycket litet företag till att bli ledande i Norden, något som de även fått stor uppväckelse för. Ekonomitidningarna Veckans Affärer och Dagens Industri har utnämnt dem till ”ett av Sveriges mest framgångsrika företag” respektive ”Årets Gasellföretag”.

Utbud

Gymgrossisten har allt vad de som går på gym kan behöva. Detta oavsett om man är en fritidsmotionär eller professionell bodybuildare eller kampsportare. Företaget är ett av världens största när det gäller försäljning av kosttillskott för att öka prestationen. Det märks även tydligt på hemsidan då kategorin ”kosttillskott” är som störst. Här finns mängder av varianter av kreatin, bars, proteinpulver och allt annat inom kosttillskott. Med det utbud som de erbjuder är det lätt att förstå hur de blivit en av de största i världen på just detta. Men att träna handlar inte bara om att äta rätt kosttillskott. Det krävs bra träningskläder och rätt träningsutrustning/redskap. Även sådant hittas i utbudet.

De som har svår att hitta motivationen eller vill förkovra sig inom muskelbygge kan även hitta inspiration i någon av de nästan 30 olika bok/filmtitlar som företag erbjuder.

Med dess utbud finns det inte längre någon ursäkt till att inte skaffa sig en vältränad kropp. Hantlarna och dragremmarna finns där likväl som kosttillskotten och träningskläderna. De bjuder till och med på inspiration. De erbjuder hjälpen – tar du emot den?

Rabatter och erbjudanden

Ett stående erbjudande hos Gymgrossisten är att de alltid skickar med tidningen ”Gymgrossisten Magazine” vid varje order. I den kan man läsa om olika produkter, intervjuer med kända elitidrottsmän och få tips och idéer. Företaget har även ibland kampanjer där de använder rabattkoder. Dessa skrivs in när man kommit till kassan och ger olika mycket rabatt. En vanlig rabattkod är att man får 10 % på hela köpet.

Glöm inte att titta in under ”Deal of The Week” där produkter säljs med 30-50% rabatt. Med kosttillskott från Gymgrossisten och rabattkod från oss blir priset lägre och din prestation högre.

Kunder som använder rabattkod från Gymgrossisten handlar också hos

Utgångna Gymgrossisten rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

711

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Visa alla rabatter och topplistor på samtliga produkter!

 

2015-09-01

1635

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Få gymgrossisten Magazin i varje beställning

 

2015-08-01

6979

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% På mängder av produkter

 

2015-07-01

2777

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri Frakt vid köp över 500:-

 

2013-12-23

4397

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

100:- Rabatt vid köp över 500:-

 

2013-11-30

709

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu, 50% rabatt på Goodlife Proteinbar

 

2013-11-30

325

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

40% Rabatt på CreaKong 300g

 

2013-10-31

742

- Gymgrossisten

Utgången rabattkod kan ej visas

Höstkampanj! Upp till 50% Rabatt på utvalda produkter