Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Ginza

Ginza Rabattkoder 2020

Alla aktuella Ginza rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Ginza

Rabattkod Ginza

Ginza är en av de bästa musikaffärerna online. Musik kan förändra mycket för människor. Allt från sinnesstämning till att skapa kreativitet och energi.För Hasse Haraldsson blev hans första LP-skiva det första steget för en stor förändring i hans liv. Det var för drygt 50 år sedan som Hasse fick ”Long Tall Sally”, en skiva som gick varm på spelaren hemma i byn utanför Alingsås. Skivan gav mersmak och han ville beställa mer musik vilket han gjorde genom postorderföretag. Ett enkelt sätt att få skivorna ända hem till brevlådan på en gång. Kanske var det här som han insåg fördelarna med att handla musik på distans.

När han sedan var 18 år bestämde han sig för att sälja av sin samling och annonserade ut att han sålde skivor för 10kr st. De gick snabbt åt och den andra grundstenen till Ginza var född d.v.s. att sälja ett brett utbud av skivor till ett lågt pris. Än idag finns priset på 10kr kvar på en del av Ginzas enorma utbud av musik. Detta som ett minne från den tiden då företaget växte fram.

Försäljningen började i Hasses garage och även den byggnaden finns kvar trots att Ginza har växt och blivit en av Sveriges största inom musik/film och spel. Garaget som snabbt blev känt inom musikkretsar som ”Ginzas Garage” är idag en del av de lokaler som Ginza säljer sina produkter från.

Enda skillnaden är att lokalerna är betydligt större (4.000kvm) och att det idag jobbar betydligt fler på företaget (ca 60st).

 

Utbud

 

Ginza startade med endast ett musikaliskt utbud och det är fortfarande där som de är som störst. Med tusentals titlar hemma och även ytterligare som de har möjlighet att beställa är Ginza fortfarande mycket omtyckt av musikälskare. Detta oavsett om man vill dra på Justin Bieber eller Pavarotti på stereon. Det som däremot skiljer sig mot förr är att Ginza idag erbjuder digitala nedladdningar för de som inte känner att de har behovet av en fysisk skiva.

Utöver musik har även företaget blivit mycket stor på film och böcker. Dessutom har de kategorierna ”Elektronik”, ”Hem och Hushåll” samt ”Sport & Fritid”. Med andra ord, allt inom underhållning. Detta oavsett om det innebär en skön stunds matlagning, en motionsrunda eller bra musik som spelas upp i ett par snygga högtalare.

Idag består Ginzas utbud av ca 30.000 olika produkter vilka säljs till mycket förmånliga priser. Precis som Hasses dröm en gång var – att sälja ett brett utbud av musik till ett lågt pris.

 

Rabatter och Erbjudanden

 

När Hasse startade Ginza var målet att erbjuda låga priser. Detta är något som företaget sedan dess hela tiden hållit sig till. Men även om deras grundpriser är låga så går det att spara några kronor vid köp genom att använda de rabattkoder vi presenterar på vår sida. Den vanligaste koden ger kunden fri frakt vilket annars endast fås om man beställer för minst 1200kronor. Utöver detta erbjudander de vid vissa tillfällen även rabattkoder som procent på hela inköpet. Ett perfekt sätt att spara pengar om man beställer mycket – något som är väldigt lätt att göra när utbudet är brett och priserna låga.

Kunder som använder rabattkod från Ginza handlar också hos

Utgångna Ginza rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-09-15

1

- Ginza

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 300kr med koden

 

2018-11-26

0

- Ginza

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-11-27

2

- Ginza

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

458

- Ginza

Utgången rabattkod kan ej visas

Hitta roliga prylar till bra priser!

 

2016-01-01

720

- Ginza

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri Frakt vid köp över 1200:-