Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Gemma Led

Gemma Led Rabattkoder 2020

Alla aktuella Gemma Led rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Gemma Led

Optimerad fullspektrum växtbelysning från Gemma LED. Med ett brett sortiment av lampor speciellt framtagna för att maximera så väl klorofyllproduktion som andra vitala pigment till en minimal driftkostnad. I vårt sortiment hittar du växtbelysning för alla typer av ändamål, vare sig det gäller extraljus för blommor, övervintring av träd och andra växter eller för odling.

All vår växtbelysning är tillverkade med vårt optimerade spektrum som är framtaget så väl för växternas behov som för människors trivsel. På vår hemsida kan du läsa mer om fördelarna med vårt spektrum och om nackdelarna för vanligt LED växtbelysning.

Med vår optimerade LED växtbelysning får du precis de våglängder som växten behöver samtidigt som det blir det billigt att kultivera växter året runt. I vårt sortiment har vi har växtbelysning som passar alla standard fattningar, exampelvis GU10, MR16, E14, E27, E40 och T8 men även större lampor som både kan användas inomhus och utomhus.

Det finns två olika kollektioner av växtbelysning i vårt sortiment, för att bäst passa kunden behov. Vi har lampor för daglig inomhusanvändning som är passivt kylda och som till skillnad från många konkurrenter inte gör några ljus ifrån sig, men vi har även kraftfullare lampor som använder sig av aktiv kylning för att pressa priset och riktar sig direkt till de som enbart odlar och kan använda sin belysning i utrymmen där trivsel inte är en faktor som är lika viktig som i ett vardagsrum eller ett kök.

Vare sig du odlar örter till köket, vill hålla ett par fina blommor vid liv eller odlar dina egna tomater har vi lamporna du behöver. Optimerad växtbelysning som är billig i drift med ett trevligt sken som är lätt att arbeta under.

Kunder som använder rabattkod från Gemma Led handlar också hos

Utgångna Gemma Led rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

577

- Gemma Led

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu kanonerbjudanden på växtbelysning hos Gemma Led

 

2014-12-30

315

- Gemma Led

Utgången rabattkod kan ej visas

10% av på alla beställningar av växtbelysning fram till den sista december.