Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för FS Data

FS Data Rabattkoder 2020

Alla aktuella FS Data rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om FS Data

FS Data är en av landets största och mest populära leverantör av webbhotell, servertjänster, domännamn och e-post. Det är även ett företag som är bland de äldsta i Sverige inom detta segment.

Verksamheten startades upp redan 1997, vilket gör FS Data till ett av de första företagen som erbjöd registrering av .se- domäner. Under årens lopp har FS Data tilldelats många olika typer av priser, bland annat har de tilldelats pris för Sveriges bästa webbhotell.

På FS Data är ledorden trygghet, teknik och miljövänlighet. Att de satsar på miljövänlig teknik visar sig genom att företagets har låg strömförbrukning och att de kyler sina servrar med vatten från Öresund som sedan återanvänds till fjällvärme i Helsingborg.

Tryggheten för dig som kund finns både i att det är ett etablerat företag och i att de har en kundtjänst som är öppen både sena kvällar och på helger.

Utbud

FS Data erbjuder både webbhotell, server, domännamn och e-post. Det är enkelt att söka efter den typ av tjänst man själv är ute efter genom att klicka på någon av ovanstående kategorier.

Utbudet inom varje kategori är bra och tydligt, så det uppstår inga oklarheter för dig som kund när du söker efter tjänster hos FS Data. Skulle det vara så att du behöver hjälp så finns ju, som nämnt, en stabil kundtjänst att räkna med.

Exempel på vad som erbjuds hos FS Data är webbhotellspaket och de du kan välja mellan är FS Platinum Enterprise, FS Platinum Business och FS Pro Professional. Det är bara att ta sig en titt på vad de olika paketen innehåller för att avgöra vilket som passar just dig och dina behov bäst.

Rabattkoder & Erbjudanden

FS Data har regelbundna rabatter, erbjudanden och kampanjer för såväl nya som gamla kunder. Man kan alltså räkna med att få vissa av de tjänster som de erbjuder till rabatterat pris då och då.

Vi på Rabattkodsidan har rabattkoder till FS Data som du enkelt kan aktivera och använda när du köper tjänster från FS Data på deras hemsida. Det är bara att hämta rabattkoden här hos oss innan du betalar, så det kan knappast bli enklare än så!

Kunder som använder rabattkod från FS Data handlar också hos

Utgångna FS Data rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

427

- FS Data

Utgången rabattkod kan ej visas

Regelbundna erbjudanden hos FS-Data. Just nu exempelvis 50% rabatt på webbhotell. Klicka för att visa alla nu aktiva erbjudanden.