Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Foderboxen

Foderboxen Rabattkoder 2020

Alla aktuella Foderboxen rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om Foderboxen

Foderboxen är en butik på nätet som erbjuder hemleverans av djurfoder. De håller samma priser som de vanliga djuraffärerna, men med smidiga hemleveranser som extra tjänst. Det kan lätt bli tungt och jobbigt att bära med sig djurfoder från djuraffären, så det är många som tacksamt tar emot denna tjänst.

Hos Foderboxen får man alltid fraktfritt vid beställningar över 500 kronor, annars är fraktkostnaden 99 kronor. Leveranserna sker alltid under kvällstid mellan 17-21 och skulle det vara som så att man inte är hemma när leveransen kommer så lämnas beställningen utanför dörren.

Det är enkelt att handla från Foderboxen då det enda som behövs är att man först kollar om de levererar till den ort där man bor och sedan är det bara att beställa hem sina varor!

Utbud

Hos Foderboxen finns det många olika kategorier av produkter. De kategorier man kan välja produkter från är Mush BARF/Färskfoder, Fish4Dogs, Helkartong, Klass BARF/Färskfoder, Vom og Hundemat, Emmzo BARF/Färskfoder, Pondus färskfoder, Bravo färskfoder, Fryst hundtugg, Torkat hundtugg, Hundgodis, Fodertillskott och Vreta Kaningård.

Varje kategori har såklart många underkategorier så att utbudet kan passa många olika djurs smaker. Man kan exempelvis välja mellan mängder av olika foder under huvudkategorin Bravo färskfoder, så oavsett om man vill beställa oxkött, kalkon med grönsaker, lamm, kycklingvingar, lax med grönsaker, eller kyckling så finns det att få hos Foderboxen.

Som synes så finns det mängder av olika produkter att välja mellan bara i en av huvudkategorierna i utbudet hos Foderboxen, så det är med andra ord inga svårigheter att hitta den typ av djurfoder som man vill köpa.

Rabattkoder & Erbjudanden

Foderboxen har ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på och genom att göra det så kan man förvänta sig både de senaste nyheterna och uppdaterad information om eventuella kampanjer och erbjudanden.

Genom att ta svängen förbi oss här på Rabattkodsidan så kan du vara säker på att du får ett extra förmånligt erbjudande eller rabattkod att ta med dig till Foderboxen när det är dags att handla lite mat till ditt djur. Titta därför alltid in hos oss innan du handlar, så att du är säker på att få extra rabatt!

Kunder som använder rabattkod från Foderboxen handlar också hos

Utgångna Foderboxen rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

287

- Foderboxen

Utgången rabattkod kan ej visas

Hundfoder - Gratis frakt över 500 kronor

 

2016-01-01

265

- Foderboxen

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu erbjuder Foderboxen dig fri frakt om du handlar för mer än 500:-