Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Faceplate

Faceplate Rabattkoder 2020

Alla aktuella Faceplate rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Faceplate

Faceplate är din kompletta TV-spelbutik på nätet! Målet för Faceplate är att dels leverera bra kundservice och dels att bygga ett varumärke som känns tryggt för kunderna.

Man kan läsa sig till mycket på deras företagsblogg och detta är ett bra sätt för dig som kund att följa vad som händer på Faceplate. Varje vecka uppdateras du som kund om viktiga händelser inom företaget och det är betryggande att kunna följa vad som pågår inom företaget.

Hos Faceplate får man alltid snabb leverans och man kan även se fram emot 14 dagars öppet köp och en billig fraktkostnad på 49 kronor.

Utbud

Hos Faceplate hittar man produkter både till Sony Playstation, Nintendo, Microsoft Xbox och diverse andra produkter inom kategorin för Övrigt.

Bland de produkter som finns för Playstation 4 finns bland annat olika typer av headset och för Playstation 3 finns det exempelvis olika kablar och fläktar. Tar man sig en titt på utbudet för PSP Go, PSP 3000 och PSP 2000 hittar man reservdelar, kablar, adaptrar, väskor, skydd och andra tillbehör.

I huvudkategorin för Nintendo finner man varor i kategorierna Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Nintendo DSi XL, Nintendo DSi och Nintendo DS Lite. I kategorin för Microsoft Xbox hittar man både sådana saker som kablar, skydd, adaptrar och annat.

Rabattkoder & Erbjudanden

På förstasidan hos Faceplate hittar man alla nedsatta varor direkt. Man behöver alltså inte leta länge innan man hittar de produkter som för tillfället har extra bra priser!

För att som kund hålla sig uppdaterad gällande vad som pågår på Faceplate både när det kommer till nyheter, erbjudanden och kampanjer så är det smartaste och enklaste sättet att anmäla sig till Faceplate nyhetsbrev. Om man prenumererar på nyhetsbrevet så kan man räkna med att få ständiga uppdateringar, vilket gör att man hela tiden har koll på vad som händer.

Här hos oss på Rabattkodsidan finner du rabattkoder som du kan använda dig av när du ska handla hos Faceplate. Det är alltid extra kul att handla när man har en rabattkod som gör att det blir billigare då detta gör att man får lite pengar över till någonting annat.

Kunder som använder rabattkod från Faceplate handlar också hos

Utgångna Faceplate rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-04-13

537

- Faceplate

Utgången rabattkod kan ej visas

Faceplate

 

2016-01-01

260

- Faceplate

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 50% rabatt på mängder av utvalda produkter hos faceplate!