Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för ExtraOptical

ExtraOptical Rabattkoder 2020

Alla aktuella ExtraOptical rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om ExtraOptical

Rabattkod Extra optical

Extra Optical började med försäljning av glasögon online 2010 och har på tre år blivit ett av de ledande företagen i Europa inom detta. Idag (2013) finns de i sex länder och har sitt säte i Norge. Ett av de tydligaste målen för Extra Optical är att de vill erbjuda ”billigaste glasögonen i Sverige”. Det är självklart ett mål som konsumenterna uppskattar och allt fler börjar även inse att företaget sakta men säkert är på väg att nå sitt mål. Priserna är verkligen pressade vilket till viss del kan bero på att de inte har några fysiska butiker alls utan sköter all försäljning och service online.

Kunden gör en ögonundersökning hos valfri optiker och skickar sedan in receptet till Extra Optical vilket gör att de kan producera exakt rätt glasögon beroende på individens behov. Det enda som skiljer mot de fysiska affärerna är att priset är betydligt lägre. De är så säkra på att erbjuda Sveriges billigaste glasögon att de har prisgaranti. Hittar du samma modell hos en annan optiker i Sverige betalar de tillbaka mellanskillnaden.

 

Utbud

 

Den som en gång varit in hos en optiker vet att finns hundratals bågar att välja mellan. Väggarna är fulla av bågar av mängder av modeller, färger och former. De behöver ha ett stort utbud för att möta alla individers tycke och smak. Så är det även hos Extra Optical. Med över 500 herrmodeller, 700 dammodeller och 100 barnmodeller finns det extremt mycket att välja mellan.

Det skulle alltså ta mycket lång tid att titta och utvärdera varje båge. Som tur är har de en mycket enkel och funktionell filtreringsfunktion. Man kan bland annat filtrera på ramen (halvbåge, helbåge eller utan ram), formen (rektangulär, rund, pilot osv) samt färg. Utöver det finns även möjlighet att filtrera genom material, storlek eller pris. Med andra ord är det lätt att snabbt få se det utbud som passar just den smak man har.

Utöver vanliga glasögonbågar erbjuder även Extra Optical även över hundra olika modeller av solglasögon samt har sportglasögon och skyddsglasögon inom utbudet.

 

Rabatter och erbjudanden

 

Att vara ”Sveriges billigaste på glasögon” borde räcka gott och väl som argument att välja Extra Optical. Men det är möjligt att få ner priset ytterligare genom att använda sig av de rabattkoder som de ibland använder sig av i sin marknadsföring. En av de vanligaste kampanjerna är att kunden får 10 % på hela köpet. Men det förekommer även att man kan få mer rabatt men då på specifika delar av sortimentet. Som ett exempel kan nämnas ”20 % på alla bågar med standardglas”. Ibland genomför de även kampanjer där man kan få en extra produkt vid köp av glasögon.

Var du hittar aktuella koder? Behöver vi säga det när du läser detta på Rabattkodsidan?

Kunder som använder rabattkod från ExtraOptical handlar också hos

Utgångna ExtraOptical rabattkoder vars giltighet är okänd

2018-12-31

10

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

Endast när du skriver upp dig för nyhetsbrevet

 

2018-12-31

16

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller endast nya kunder

 

2018-12-31

9

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2018-11-26

0

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2018-11-11

0

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-11-27

0

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

 

2017-11-26

0

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden

 

2017-10-20

2

- ExtraOptical

Utgången rabattkod kan ej visas

Rabattkoder är inte giltig i kombination med andra koder och kampanjer, och gäller glasögonbågar inkl. standardglas.