Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Eliq

Eliq Rabattkoder 2020

Alla aktuella Eliq rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Eliq

Eliq är ett företag som sysslar med energihushållning. De är specialiserade inom analys och visualisering av energi data och grundarna har studerat på Chalmers i Göteborg.

Syftet med Eliq och har alltid varit att påvisa hur vi slösar med energin och hur bortskämda vi har kommit att bli sedan energi blev så lätt för oss alla att få genom två hål i väggen.

Eliq vill visa hur man kan konsumera energi och el på ett bättre och mer hållbart sätt. Under 2010 lanserades företagets första produkt, vilket var en energidisplay. Denna fungerar med alla elmätare i landet och den mäter hastigheten för hemmets elförbrukning samt statistik, trender och rapporter.

Eliq har vunnit många olika slags priser och utmärkelser för sina innovativa och coola produkter. Att de lyckas förena teknisk kompetens när den är som bäst med snygga och praktiska prylar gör att de ligger mycket bra till på marknaden.

Utbud

Eliq + LifeSmart är en populär produkt där en elektricitets sensor från Eliq kombinerats och gjorts till en accessoar till LifeSmart- systemet. Detta samarbete är ett koncept av sällan skådat slag då kombinationen av dessa två resulterar i unika och väldigt högklassiga produkter.

Deras app är en av de mest populära produkterna och denna app är det många som har. På hemsidan kan man läsa recensioner från flera svenska användare som lovordar produkten.

Då Eliq hjälper användaren av deras produkter att både identifiera vad man gör för fel i sin el hushållning samt hjälper användaren att reducera elkostnader så är det inte så konstigt att Eliq är populärt i Sverige idag.

Rabattkoder & Erbjudanden

Rabattkoder är någonting som de allra flesta av oss har använt någon gång i vårt liv. Ofta är det nätbutikerna som delar ut rabattkoder av ett eller annat slag och det är alltid lika trevligt att få en rabattkod som man kan aktivera i kassan sedan när man väl ska betala.

Rabattkodsidan är sajten för alla er som handlar mycket på nätet då vi samarbetar med flera hundra olika nätbutiker, så här är det alltså inte svårt att hitta en rabattkod till en butik som du ändå tänkt handla i!

Kunder som använder rabattkod från Eliq handlar också hos

Utgångna Eliq rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

303

- Eliq

Utgången rabattkod kan ej visas

Se hur mycket el du använder!

 

2016-01-01

368

- Eliq

Utgången rabattkod kan ej visas

Hög elräkning? Vill du ha bättre koll? Eliq har just nu kanonerbjudande på deras elenergimätare. Klicka för att visa pågående erbjudande.