Rabattkodsidan.se Loggotyp
Banner för Zalando rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Nelly rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Ellos rabattkoder och erbjudanden
Banner för specsavers rabattkoder och erbjudanden

Eleven Rabattkod

Eleven rabattkod 2017 erbjuder dig rabattkoder och andra erbjudanden. Vi kontrollerar alla våra Rabattkoder dagligen för att försäkra oss om att våra rabattkoder är aktuella och fungerande!

Rabattkoder för Eleven

 

Information om Eleven

Rabattkod Eleven

Eleven (11 Group AB) startade upp sin verksamhet år2000 och fyra år senare tog de steget ut på nätet och lanserade därmed sidan Eleven.se. Trots att de enbart haft onlineförsäljning i knappt tio år har de hunnit växa till en Sveriges största och ledande butiker inom skönhet. Orsaken är troligtvis deras stora fokus på en användarvänlig sida, brett utbud och konkurrenskraftiga priser. Att de lyckats med sitt fokus visade sig inte minst 2007 då Eleven fick Cosmopolitan Beauty Award i kategorin ”Sveriges bästa nätbutik för skönhet”.

Företaget är auktoriserad återförsäljare vilket betyder att de får sina varor direkt från tillverkaren, eller dess agentur. Det säkerställer kvalitén samt att det verkligen är äkta varor.

Utbud

Hos Eleven finns ett mycket stort utbud av klassiska märken inom skönhet som GUCCI, Max Factor, Calvin Klein, Elizabeth Arden och många fler. Utöver de mest kända märkena på markanden jobbar även Eleven på att ta in märken som är inte tidigare gått att köpa i Sverige. Några av dessa är Too Faced, Mario Badescu och Natural Oil. Med andra ord erbjuder företaget både säkra och klassiska märken där kunden vet vad som väntar samt ett mer spännande nytt utbud för den som vågar prova på något nytt. Just denna mix är en av företagets målsättningar. De strävar nämligen mot att ”erbjuda en intressant mix av stora, kända varumärken tillsammans med nya, spännande uppstickare.”

Sammanlagt erbjuder Eleven 21 000 olika produkter från över 800 olika märken. Detta inom kategorierna skönhet, parfym, hårvård, accessoarer (även för husdjuren), skönhetsapotek och ekologiskt.

Rabatter och erbjudanden

Att handla på Eleven.se utan att använda en rabattkod är inte speciellt genomtänkt. Företaget erbjuder nämligen i stort sett alltid en eller flera olika koder som kunderna kan välja mellan. Det gäller bara att fundera över vilken kod som passar beställningen bäst. Ett alternativ kan vara att t.ex. få 15 % på hela beställningen vilket bör vara det självklara valet för de som beställer mycket. Ett annat alternativ är att få gåvor om man köper vissa enstaka produkter eller få möjligheten att köpa tre produkter men att betala för två.

Ett tredje alternativ som erbjuds med jämna mellanrum är fri frakt. Med tanke på att de annars bara erbjuder fri frakt om man handlar för minst 600kr kan detta alternativ vara mest lönsamt för de som enbart tänkt köpa någon enstaka produkt. Oavsett vad man vill ha för rabatt eller premie presenterar vi alla koder som kan behövas på vår sida. Eftersom Eleven nästan alltid har aktiva rabattkoder lönar det sig alltså alltid att komma hit före besöket hos skönhetsbutiken.

Kunder som använder Eleven rabattkoder handlar också hos

Utgångna Eleven rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-11-04

1

20% Rabatt - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

20% rabatt på alla herrprodukter inför fars dag t.o.m. fredag 4 nov! Kan inte kombineras med andra kampanjer.

 

2016-10-31

4

20% rabatt på allt - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller redan nedsatta produkter.

 

2016-06-30

324

30% - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara upp till 30% på hudvårdsprodukter från eleven.se!

 

2016-06-30

320

50% - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rea på ekologiska skönhetsprodukter från eleven.se

 

2016-01-01

1047

Fri frakt - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 499:-

 

2016-01-01

696

80% - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

JUST NU! Upp till 80% rabatt på utvalda produkter

 

2016-01-01

765

50% - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% rabatt på hundratals produkter

 

2014-11-28

297

20% Rabatt - Eleven

Utgången rabattkod kan ej visas

Just idag erbjuder eleven 20% rabatt på allt du handlar med denna rabattkod! endast idag under black friday