Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Dustinhome

Dustinhome Rabattkoder 2020

Alla aktuella Dustinhome rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Dustinhome

Dustinhome är en del av Dustingroup, vilket är ett företag som tillhör Nordens toppskikt av ledande återförsäljare av IT-produkter i Norden. De säljer sina varor både till privatpersoner, offentlig sektor och företag.

Dustinhome är den del av företaget som lämpar sig bäst för just privatpersoner och här kan man tryggt och säkert handla bland annat externa hårddiskar, smartphones, hörlurar, bärbara datorer, konsoler samt spel.

De erbjuder fri frakt när man handlar för över 2500 kronor, medan grundfrakten för beställningar som hamnar under denna summa ligger på 59 kronor. Bland betalningsmetoderna kan man välja bland annat vanliga kontokort, banköverföring eller delbetalning via Klarna.

Man kan kontakta deras kundtjänst via chat och telefon, så är det så att man har några frågor kan man på ett enkelt sätt kontakta Dustinhome för att få hjälp.

Utbud

På Dustinhome finns det produkter i kategorierna Ljud & bild, Kontor, hem & skola, Lagring & minneskort, Datorutrustning & tillbehör, Datorer & surfplattor, Skrivare & förbrukning, telefoner & GPS, Datorkomponenter, Server & storage, Nätverk och Programvara.

Dustinhome har många av de stora varumärkena på marknaden så som Apple, HTC, Samsung, Dell, Lenovo, Nikon, Sony, LG med flera. Här kan man således utan svårigheter hitta produker som stämmer överens med de önskningar och preferenser man har inom detta segment.

Rabattkoder & Erbjudanden

Dustinhome har ett nyhetsbrev som man gör rätt i att registrera sig för. Genom att prenummerera på deras nyhetsbrev så kan man se fram emot att få information om både de senaste nyheterna, aktuella erbjudanden och kampanjer samt en och annan rabattkod.

Man kan även finna erbjudanden direkt på förstasidan under ”Aktuella kampanjer” och här brukar inte Dustinhome snåla på utbudet, så det är med andra ord stor chans att du hittar bra varor till bra pris här.

Dustinhome har, förutom ”Aktuella kampanjer”, även ”Studentpriser”, så här är det bra att titta in och passa på att handla om man är student.

Här hos oss på Rabattkodsidan kan du också alltid lite på att det finns bra rabattkoder och erbjudanden som är knutna till Dustinhome, så titta in hos oss innan du handlar på Dustinhome, så ska du se att priset sänks ytterligare!

 

Kunder som använder rabattkod från Dustinhome handlar också hos

Utgångna Dustinhome rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

296

- Dustinhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Kolla in smartphones till kampanjpris!

 

2017-01-01

300

- Dustinhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara stort på TV-apparater!

 

2016-01-01

570

- Dustinhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt om du handlar för över 2500:-

 

2016-01-01

707

- Dustinhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 50% rabatt på hundratals produkter