Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för DonnaBeauty

DonnaBeauty Rabattkoder 2020

Alla aktuella DonnaBeauty rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om DonnaBeauty

Rabattkod Donna Beauty

Skönhetsföretaget Donna Beauty har två tydliga mål med sin verksamhet. För det första sätter de service mycket högt. Deras mål är, som de själva beskriver det på hemsidan, att ”erbjuda en service som gör att kunden ska kunna lita på oss”. Det finns helt enkelt för många säljare som enbart vill sälja produkter utan att lyssna till vad kunden egentligen behöver och vill ha.

Donna Beauty vill vara en motpol mot detta och sätter kunden i första hand och vill göra allt för att möta deras behov. Detta oavsett om det gäller att hitta rätt ansiktsvatten beroende på hudtyp eller hitta make-up i rätt färg. Företagets andra mål är att erbjuda skönhetsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris och att kunden ska få sina varor snabbt.

Utbud

Donna Beauty har produkter inom alla kategorier som har med skönhet att göra. Inom hårvård finns allt från inpackningar till balsam och schampo som är speciellt framtagna för olika hårtyper. Allt sorterat efter närmare 30 olika märken. Samma breda utbud finns inom hudvård - för hudvård är inte samma sak oavsett vilken kroppsdel som behöver behandlas. Här finns mängder av salvor och krämer för fötter, händer, ansikte och kropp. Alla kan därmed hitta en salva som passar just den individens behov och hudtyp.

I den tredje kategorin presenteras make-up med allt från primer, plumper och mascara till highlighter, rouge och removers. Allt för att göra sig så vacker man kan men även produkter för att ta bort dagens make-up. Även om alla kategorierna är stora och har ett brett utbud är det parfymer som är allra störst. Här presenteras närmare 50 olika märken däribland Lacoste, Prada, Christina, David Beckham och Agent.

Rabatter och erbjudanden

Vad för slags rabatter som rabattkoder från Donna Beauty ger varierar kraftigt. Det kan vara en rea på en speciell vara, att man får en gåva om man köper för en viss summa eller procent på hela köpet. Det vanligaste är att de erbjuder rabatter på delar av sortimentet utifrån en kategori eller alla produkter från ett märke.

Hur ofta som de ger ut kampanjkoder varierar även det över tiden. Men oavsett om det är en rabattkod som ger fri frakt , en gåva eller procentrabatt så hittar du den hos oss. Vi har kontrollen på koderna – men du får själv söka vilken produkt som passar dig bäst. Behöver du hjälp så fråga gärna någon av personalen på Donna Beauty. De har ju som första mål att vara kundorienterade.

Kunder som använder rabattkod från DonnaBeauty handlar också hos

Utgångna DonnaBeauty rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

301

- DonnaBeauty

Utgången rabattkod kan ej visas

SPF15 Foundation med otroliga 30% rabatt

 

2017-01-01

310

- DonnaBeauty

Utgången rabattkod kan ej visas

Handla skönhetsprodukter med kostnadsfri frakt online!

 

2016-01-01

452

- DonnaBeauty

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 500:-

 

0206-06-30

0

- DonnaBeauty

Utgången rabattkod kan ej visas

SPF15 Foundation med otroliga 30% rabatt