Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Dentally

Dentally Rabattkoder 2020

Alla aktuella Dentally rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Dentally

Dentally, som precis har bytt namn till Dentle, är en nätbaserad prenumerationstjänst för eltandborstar med tillhörande tandborsthuvuden. Trots namnbytet är naturligtvis prenumerationstjänsten densamma och du når deras sajt via Dentally likväl som du når den via Dentle.

Namnet man valt för sina tandborstar, Dentle, är en kombination av orden ”gentle” och ”dental”, vilket innebär att man redan i namnet får sig en beskrivning av vad som komma skall – effektiv och skonsam rengöring av tänderna för en riktigt bra tandhälsa.

Om man har frågor så kan man antingen kontakta deras kundservice, eller så kan man ta sig en titt på deras Frågor och Svar (FAQ). Här kan man hitta svar på många av de vanligaste frågorna, vilket gör att det är ett enkelt och smidigt sätt att på egen hand reda ut eventuella oklarheter.

Utbud

Dentle säljer en produkt, vilken är Dentle One. Denna eltandborste är svenskdesignad och den är både tillförlitlig och funktionell utan att det tummas på estetiken.

Dentle One tandborsthuvuden är mjuka och stråna är skurna diagonalt för att ge användaren ett så bra resultat som möjligt. Med Dentle One kan man även se fram emot väldigt skonsam tandborstning, eftersom både tandborsten och tandborsthuvudena är framtagna för varsamt massera det känsliga tandköttet.

Dentle One väger lite och den har en låg ljudnivå. Inte nog med det – denna eltandborste håller sig laddad upp till 14 dagar om man borstar tänderna två minuter två gånger om dagen.

Rabattkoder & Erbjudanden

Att påbörja ett abonnemang där Dentle One ingår om man börjar med prenumeration på tandborsthuvuden är ingen dålig deal direkt och detta är precis vad man får om man beslutar sig för att börja med Dentle One.

Då man ska byta ut sin tandborste minst en gång i månaden så är det perfekt att prenumerera på Dentle One tandborsthuvuden då dessa kommer just en gång i månaden.

Rabattkodsidan är naturligtvis också med på ett hörn och har rabattkoder till Dentally, eller Dentle som det nu kallas. Genom att aktivera vår rabattkod så får du ett extra trevligt erbjudande som kund hos Dentally, så det är bara att tacka och ta emot!

Kunder som använder rabattkod från Dentally handlar också hos

Utgångna Dentally rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

270

- Dentally

Utgången rabattkod kan ej visas

Få eltandborste för 1kr!

 

2016-01-01

320

- Dentally

Utgången rabattkod kan ej visas

Dentally erbjuder dig alltid fri frakt när du handlar från deras nätbutik. Ingen speciell rabattkod krävs!