Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Dell

Dell Rabattkoder 2020

Alla aktuella Dell rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Dell

Rabattkod Dell

Det amerikanska företaget Dell tillverkar hårdvara till datorer och lanserades 1984 av Michael Dell. Företaget ligger idag på tredje plats över USA:s största tillverkare inom datorteknik. Detta efter jättarna som IBM och Hewlett- Packard. När Fortune Magazine för några år sedan gjorde en lista över världens största företag kom Dell på nr 88.

Det är alltså ett extremt stort och världsomspännande företag som även har ett dotterbolag i Sverige under namnet Dell AB. Länge var Dell främst fokuserad på att sälja till företag, kommuner och statliga organisationer men år 2007 tog de ett strategiskt beslut att börja satsa allt mer på privatmarknaden och småföretagarkunderna. En satsning som de lyckats bra med då det idag är väldigt vanligt att den nya datorn, servern eller hårdisken beställs via Dells hemsida.

Mot företag jobbar Dell fortfarande mycket med system och anpassade tjänster utifrån kundens behov. Detta medan privatpersoner främst förknippar företaget med datorer och dess tillbehör.

Utbud

Mot privatpersoner är det främst bärbara datorer som marknadsförs. De har även Tower-modeller men de börjar mer och mer försvinna från marknaden överlag och detta gäller även hos Dell. Men de större modellerna finns ändå kvar främst på grund av att de används som arbetsdatorer som behöver innehålla specifika komponenter. Är det enbart en standarddator som ska köpas in säljs nästan inte en enda Tower modell längre.

Förutom klassiska laptops har de även ett stort utbud av tabletts och laptops med touch. Men den som köper en dator vet att det behövs en hel del tillbehör. Även tillbehören hittas på Dell så som möss, tangentbord, hårddiskar, skrivare och routrar. Med andra ord finns allt här som behövs för att datorn ska fungera felfritt. Detta oavsett om det enbart är en laptop eller ett helt nätverk av datorer som ska köpas in och kopplas samman.

Rabatter och erbjudanden

Dell erbjuder ibland rabattkoder som ger rabatt på en kategori produkter eller en specifik produkt. En rabattkod kan ge 20% på Dells skärmar eller kanske 800kr rabatt på bärbara XPS. Det är främst när de erbjuder procentsatser som de stora pengarna går att spara. För när en dator köps in blir det inte sällan summor mot 8-10.000 kr. Det räcker då med 5% rabatt och man har sparat en femhundring.

Med andra ord kan det alltså vara mycket lönsamt att surfa via vår hemsida för att se om det finns någon rabattkod som passar in på det köp man har tänkt att genomföra.

Kunder som använder rabattkod från Dell handlar också hos

Utgångna Dell rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

377

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

Specialpris på Laptops!

 

2015-12-30

177

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

Rabattkampanj hos Dell

 

2015-08-01

489

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid pågående kampanjer hos Dell. Just nu upp till 50% rabatt på mängder av produkter!

 

2013-08-07

414

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- rabatt på inspiron 15R SE och 17R SE Laptop

 

2013-08-07

393

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- rabatt på Inspiron 15z laptop

 

2013-08-07

431

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

800:- rabatt på XPS laptops

 

2013-08-07

403

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

800:- rabatt på XPS stationära datorer

 

2013-07-31

463

- Dell

Utgången rabattkod kan ej visas

30% Rabatt på alla laserskrivare