Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Dammsugarpåsar.nu

Dammsugarpåsar.nu Rabattkoder 2020

Alla aktuella Dammsugarpåsar.nu rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Dammsugarpåsar.nu

Rabattkod Dammsugarpåsar

Eftersom nästan alla dammsugare har unika dammsugarpåsar som enbart passar just den modellen var det länge ett stort problem att hitta rätt. Vissa butiker hade hela utbudet från Electrolux medan andra enbart hade från Philips eller andra märken. Att hitta rätt påse till rätt dammsugare var inte helt lätt.

Det var detta som inspirerade Pär Liljehammar att starta Dammsugarpåsar.nu år 1998. Ett företag som har en lika enkel som genial affärsidé – att erbjuda dammsugarpåsar till i stort sett alla dammsugare som finns på marknaden. Detta via en hemsida som lätt guidar köparna till exakt den påse som de behöver.

Idag har företaget över 400.000st nöjda kunder och blivit första valet för väldigt många när de ska byta påse i dammsugaren. Nu behöver man inte ens komma ihåg vad man har för modell, det är bara att titta på tidigare order.

Utbud

Det är inte svårt att förstå att Dammsugarpåsar.nu har sitt stora fokus på just dammsugarpåsar. Detta till mängder av märken av dammsugare på marknaden. De som vill kan självklart hitta originalpåsarna samtidigt som de som vill spara lite pengar kan välja billigare kopior eller andra lågprisvarianter.

Även materialet går att välja mellan där syntetfiber är det vanligaste men möjligheten finns även att köpa påsar som är tillverkade av papper. Eftersom de flesta behöver ha dammsugarpåsar löpande har företaget en unik abonnemangstjänst. Det betyder att ett förutbestämt antal påsar skickas ut med jämna mellanrum. Det går lika bra att välja att fem påsar ska skickas ut en gång i månaden som att en påse ska komma ut en gång per halvår. Fördelen är att man slipper bry sig om att beställa samtidigt som det ofta blir något billigare via abonnemangstjänsten. En tjänst som självklart går att säga upp när som helst och alltså inte har någon bindningstid.

Förutom påsar erbjuder de även tillbehör till dammsugaren. Det är allt från som doftkulor som sprider en ren och fräsch doft i huset vid städningen till microfilter och microfiberdukar.

Rabatter och Erbjudanden

Dammsugarpåsar.nu erbjuder kontinuerligt kampanjer där kunder får extraprodukter på köpet. Någon enstaka gång kan de även erbjuda rabatt på köpet men det främst extra gåvor som kännetecknar företagets sätt att premiera kunder. Gåvor som många gånger har ett värde som överstiger ordervärdet. De flesta som köper dammsugarpåsar köper 1-5 st. vilket kostar någon hundralapp.

Men använder man en gällande rabattkod kan man t.ex. få en kockkniv, vakuumpåsar eller manikyrset på köpet. Det handlar alltså inte alltid om gåvor som är kopplade till produkten utan kan vara alla möjliga saker inom kategorin hus och hem. Vilken rabattkod som är aktuell och vad man får på köpet hittar du alltid på vår sida.

Kunder som använder rabattkod från Dammsugarpåsar.nu handlar också hos

Utgångna Dammsugarpåsar.nu rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

305

- Dammsugarpåsar.nu

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 10% på ett urval av städartiklar!

 

2017-01-01

312

- Dammsugarpåsar.nu

Utgången rabattkod kan ej visas

Brett sortiment av dammsugarpåsar

 

2016-01-01

295

- Dammsugarpåsar.nu

Utgången rabattkod kan ej visas

Prenumerera på dammsugarpåsar från dammsugarpasar.nu. Just nu till kraftigt rabatterade priser!