Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för CSPORTS

CSPORTS Rabattkoder 2020

Alla aktuella CSPORTS rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om CSPORTS

Tidigare C SPORTS har nu blivit C MORE. Det är endast namnet som ändrats, så man använder sig av samma inloggningsuppgifter för att logga in som tidigare. Det kan verka lite lätt förvirrande när saker och ting byter namn, men här så fungerar det smärtfritt genom att användarkontot helt enkelt automatiskt flyttas över till C MORE.

Allting fungerar således som vanligt, men det är viktigt att hålla koll på detta byte av namn då det kan förvirra i onödan om man inte har koll på att det ska ske.

Det är alltid trevligt med streaming då det innebär en total frihet för dig som tittare att helt och hållet välja själv när det passar dig att titta. C MORE har Sveriges bösta utbud av sport, så för alla som tidigare hade C SPORTS blir det såklart extra kul!

Utbud

C MORE ser aningen annorlunda ut jämfört med C SPORTS, men utbudet är detsamma, vilket innebär att man kan räkna med precis lika mycket sport! En skillnad är att man även får möjlighet att köpa till ett filmpaket som är fyllt av serier och filmer.

Hos C MORE hittar man många populära tv-serier som Gåsmamman, Solsidan, Peaky Blinders, The Night Manager, Game of Thrones, The Young Pope och Dicte. Man kan även räkna med att kunna titta på mängder av storfilmer både av nyare och äldre datum.

Rabattkoder & Erbjudanden

Att skaffa ett abonnemang hos C MORE är väldigt enkelt och smidigt. Det tar inte många minuter innan man har sitt abonnemang, så man kan luta sig tillbaka och njuta av deras utbud väldigt snabbt efter det att man skapat ett konto.

Hos C MORE får alla en gratismånad så att man kan testa om man gillar det utbud som är tillgängligt. Detta är ett bra erbjudande som gör att man som tittare får bra med tid på sig innan man förbinder sig att betala en avgift.

Här hos oss på Rabattkodsidan kan det dyka upp både det ena och det andra vad gäller erbjudanden till C MORE, så se till att hålla dig uppdaterad vad som sker här på sajten.

Kunder som använder rabattkod från CSPORTS handlar också hos

Utgångna CSPORTS rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

281

- CSPORTS

Utgången rabattkod kan ej visas

Flera erbjudande på CMORE.

 

2016-01-01

356

- CSPORTS

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu har CSPORTS riktigt bra prova på erbjudande utan bindningstider.