Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Crocs

Crocs Rabattkoder 2020

Alla aktuella Crocs rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Crocs

Rabattkod Crocs

Skoföretaget Crocs grundades 2002 av Duke Hansson, George Boedecker och Scott Seamnas i Boulder, Colorado. Männen kunde troligtvis inte då ana hur enormt snabbt det skulle gå innan deras skor såldes över hela världen. I början lanserade de sina plasttofflor på en båtmässa och det som en mycket funktion båtsko. Det är därifrån som toffeln har sina karakteristiska mönster på sulan som ska ge bra grepp mot blöta underlag.

Men det var inte bara båtägarna som gillade den bekväma och enkla toffeln. Den spred sig som en löpeld över hela USA och försäljningssuccé var ett faktum. Tofflorna blev lika populära att använda som arbetssko som båtsko och fritidssko. Precis som det fortfarande är idag.

En av de som uppskattade tofflorna var hockeylegenden Peter Forsberg. Under en period hade han sökt en sko som kunde avlasta hans problematiska hälsena och testade på ”The Crocs” som tofflorna kallades i USA. De var exakt vad han letade efter och han bestämde sig därför inte bara att köpa några par själv utan även börja importera dem till Sverige genom sitt företag Forspro.

När Crocstofflan lanserades i Sverige fick Forsberg vara med i marknadsföringsmaterialet och det dröjde därmed inte länge förrän tofflan blev ”foppatofflan” med hela svenska folket.

Idag har inte längre Forsberg agenturen utan skorna säljs av Crocs Nordic Oy som är ett finskt bolag inom Crocskoncernen.

Utbud

Från att från början enbart marknadsföra enfärgade basictofflor har utbudet breddats betydligt från Crocs. Detta både inom utbudet av fler modeller av tofflan och av andra produkter. Foppatofflor säljs idag i en mängd olika färger och modeller. En del är fodrade, andra har mycket grovt mönster på sulan, vissa har hälrem medan andra inte har det. Utbudet är så stort att alla som behöver en skön och avlastande arbetssko lätt kan hitta det.

Men även om utbudet har breddats så har alla tofflor en unik faktor som företaget aldrig tumma på – de är tillverkade av deras patenterade material Crosslite vilket de är ensamma om att göra i hela världen. Crosslite skapar den stuns som många uppskattar hos en äkta ”foppatoffla” och som framförallt skiljer dem mot de biligare kopiorna. Den som en gång testat de bägge alternativen känner snart vilken toffla som är skönast att ha på sig under ett helt pass på jobbet.

Utöver tofflorna erbjuder Crocs sneakers, sandaler, kängor och de allt mer populära gummistövlarna. Orsaken att gummistövlarna har blivit så populära bland både barn och vuxna handlar om att de skapat en bekväm och stabil stövel som självklart är vattentät. Av dessa tre faktorer lever de flesta andra stövlar endast upp till att vara vattentäta.

Rabatter och erbjudanden

Crocs är frikostig med rabatter vilket gör att man sällan behöver köpa till ordinariepris. Som du ser på vår sida erbjuder Crocs flera olika rabattkoder så frågan är bara vilken som passar bäst. Du kan t.ex. få välja mellan att få 15% på en order, 20% på en toffla eller 25% på utvalda skor. Vad koderna ger för rabatt varierar men rabatt finns att hämta. Köp din foppatoffla med rabattkod och känn skillnaden i både fötter och plånbok

Kunder som använder rabattkod från Crocs handlar också hos

Utgångna Crocs rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

415

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt från Crocs om du handlar för mer än $24.99

 

2014-01-01

528

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

20% Rabatt hos crocs om du anmälder dig till nyhetsbrev

 

2014-01-01

577

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 200:-

 

2013-09-29

529

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

20% Rabatt på crocs skönaste modeller

 

2013-08-20

538

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

100:- Rabatt vid köp över 500:-

 

2013-07-31

644

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

10% Rabatt på hela sortimentet

 

0000-00-00

0

- Crocs

Utgången rabattkod kan ej visas

Rea på massor med barnskor