Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Creditum

Creditum Rabattkoder 2020

Alla aktuella Creditum rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Creditum

Creditum är ett företag som förmedlar minilån, eller sms- lån, som det även kallas. Företaget förmedlar smålån till privatpersoner på ett snabbt och smidigt sätt så att man får pengarna in på kontot när man behöver dem.

Återbetalningen av ett lån från Creditum ska ske inom 30 dagar från det att man fått lånet. Om du inte betalar inom 30 dagar så får du en påminnelse. Skulle det vara som så att du inte betalar denna så går ärendet vidare till inkasso och efter det går det vidare till kronofogden.

Det är enkelt att förstå vad som gäller när man läser igenom Creditums FAQ-sida, så det är inga problem för kunden att hålla reda på regler och anvisningar som är gällande om man lånar pengar från Creditum.

 

Här kan du jämföra snabblån innan du bestämmer dig!

Utbud

Hos Creditum ser kostnaden för ett lån på 1000 kronor ut som så att man betalar en kostnad på 229 kronor plus en effektiv ränta på 1129 %. Lånar du istället 2000 kronor så hamnar kostnaden på 395 kronor med en effektiv ränta på 796 %. Vill du låna maxbeloppet 3000 kronor så ligger kostnaden på 495 kronor och där är den effektiva räntan på 541 %.

Man kan låna upp till 2000 kronor första gången man lånar pengar av Creditum. Är det på det viset att man sköter sig så kan man senare låna upp till 3000 kronor.

Man måste betala tillbaka alla de lån man har innan man kan låna pengar på nytt. Man kan alltså inte ha flera lån aktiva samtidigt hos Creditum, utan det är ett lån åt gången som gäller.

Rabattkoder & Erbjudanden

Att använda sig av rabattkoder och andra typer av erbjudanden när man handlar i nätbutiker som erbjuder antingen varor eller tjänster är väldigt vanligt idag. Genom att använda sig av en rabattkod så får man ju förmånligare pris, så det är knappast underligt att det är populärt med rabattkoder!

Genom att aktivera en rabattkod till Creditum här hos oss på Rabattkodsidan så kan du känna dig säker på att få det bästa och mest förmånliga priset, så de till att aktivera en rabattkod direkt!

Kunder som använder rabattkod från Creditum handlar också hos

Utgångna Creditum rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

255

- Creditum

Utgången rabattkod kan ej visas

Behöver du ett lån? Använd Creditum, just nu bättre villkor än någonsin.!