Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Coolstuff

Coolstuff Rabattkoder 2020

Alla aktuella Coolstuff rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Coolstuff

Coolstuff har funnits som nätbutik sedan år 1999 och de har ända sedan starten erbjudit alla sina kunder en mängd roliga och annorlunda prylar.

Coolstuff kallar sig själva för Sveriges prylmecka och detta är ett bra ord för att beskriva den verksamhet som de bedriver. Här finns mängder av prylar som både förenklar vardagen och som gör vardagen lite roligare!

Deras nätbutik kan alla shoppa ifrån, men deras fysiska butik nära centralstationen i Malmö är det skåningarna som är bortskämda med. Varför inte ta dig en titt i den vanliga butiken nästa gång du är på besök i Malmö? Det är alltid kul att se prylarna framför sig innan man slår till!

På Coolstuff får man alltid 90 dagars öppet köp, fri frakt på alla beställningar över 499 kronor, 2 års garanti på alla varor samt snabb leverans.

Deras kundtjänst kan man nå via telefon och e-post. De har även en FAQ- sida som kan vara till stor hjälp om det är allmänna frågor det handlar om.

I deras nätbutik kan man betala med exempelvis VISA, Klarna faktura och Mastercard.

Utbud

Här hittar man presenter både till sig själv och till sina nära och kära och så fort man tar sig en titt i utbudet så får man snabbt den där känslan av att man tydligen behöver massor av saker som man inte ens visste fanns!

Vad sägs om en KitchPro Mini Donut Maker? Eller kanske en hink med Nutella? Inte det? Då kanske ett minikylskåp eller en simdyna i form av en hajfena kan vara något?

Vill man hellre ha maskeraddräkter, eller saker och ting med ett lite skämtsamt tema så finns även detta i utbudet.

Rabattkoder & Erbjudanden

Precis som så många andra butiker så har naturligtvis Coolstuff ett nyhetsbrev som man som kund kan prenumerera på. Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev så får du direkt ta del av deras nyheter, erbjudanden, tävlingar med mera.

Man kan även hitta rabattkoder och erbjudanden på andra ställen, så se till att hålla ögonen öppna innan du handlar på Coolstuff! Med en rabattkod blir ditt köp hos Coolstuff extra förmånligt och det är ju aldrig fel!

Kunder som använder rabattkod från Coolstuff handlar också hos

Utgångna Coolstuff rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

313

- Coolstuff

Utgången rabattkod kan ej visas

Här har Coolstuff samlat en mängd kanon bra och billiga julklappar!

 

2017-01-01

314

- Coolstuff

Utgången rabattkod kan ej visas

Fräcka prylar till lågt pris!

 

2016-01-01

371

- Coolstuff

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 3 för 2 erbjudande hos Coolstuff med mängder av produkter att välja mellan!