Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Comviq

Comviq Rabattkoder 2020

Alla aktuella Comviq rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Comviq

Comviq lanserades under början av 1980- talet med intentionen att utmana telemonopolet i landet för att på så sätt kunna erbjuda marknaden lägre priser. Det var Jan Stenbeck som grundade Comviq och idag marknadsförs Comviq av Tele2.

Comviq har idag 15 miljoner kunder i 10 länder och deras tidiga fokus på att pressa priserna till utlandet ledde till att de snabbt fick många nöjda kunder. De var även först med att erbjuda kontantkort i Sverige, vilket lanserades under 1997.

Comviq har med andra ord ända sedan starten varit snabba med att snappa upp nyheter och att ge folket smarta och billiga lösningar. Idag har de produkter som är specialanpassade efter kundens behov, så oavsett om du ringer mycket utomlands, eller om du istället behöver ett billigt alternativ som är passande inrikes så erbjuder Comviq ett prisvänligt alternativ.

Utbud

Hos Comviq kan man enkelt fylla på sitt saldo med surf, vilket är ett engångsköp som räcker under 30 dagar. Man kan även köpa en telefon med ett abonnemang där man själv väljer surfmängd och minnesstorlek samt vilken typ av mobil man vill ha.

Det finns alltid någonting som passar alla när det kommer till utbudet hos Comviq. Detta har naturligtvis att göra med det faktum att de har varit med i gamet länge och på så vis har stor kännedom om marknaden.

Bland deras kontantkort finns det en mängd olika varianter och de har specialpriser för studenter och seniorer. Man kan exempelvis utnyttja deras Amigos kontantkort om man ringer mycket till utlandet och om man har vänner, släkt och familj i Polen kan man välja deras Fastpris Polen alternativ.

Rabattkoder & Erbjudanden

Comviq kampanj, Comviq erbjudanden och Comviq rabattkoder finns det många av! Då det är ett så stort företag det handlar om så är det alltid något bra erbjudande som är aktiverat, så det är bara att hålla koll så att du inte missar något!

Här hos oss kan du hitta bra rabattkoder som är gällande för Comviq, så det är bara att passa på! Tänk på att rabattkoder och andra erbjudanden och kampanjer är tidsbegränsade, så ta vara på dem så fort de kommer din väg!

Kunder som använder rabattkod från Comviq handlar också hos

Utgångna Comviq rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

292

- Comviq

Utgången rabattkod kan ej visas

Ring för 0kr/min & SMS med Comviq Fastpris MINI!

 

2017-01-01

289

- Comviq

Utgången rabattkod kan ej visas

Sveriges bästa utlandspaket för surf! Se "Utland" i menyraden!

 

2016-01-01

361

- Comviq

Utgången rabattkod kan ej visas

20% Rabatt på utvalda abonnemang (student)