Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Cleaning Services

Cleaning Services Rabattkoder 2020

Alla aktuella Cleaning Services rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Cleaning Services

Cleaning Services är ett företag som förmedlar diverse olika städtjänster. Man kan bland annat anlita dem när man vill ha hjälp med flyttstädning, hemstädning och företagsstädning.

Företaget grundades 2011 i Eskilstuna och då var det flyttstädning som man erbjöd sina kunder. Företaget kallades vid denna tid för Eskilstuna Flyttstädning. Grundarna av företaget hjälpte många personer i Eskilstuna med omnejd med deras flytt och det dröjde inte länge förrän man kände att det var dags att utöka sin verksamhet.

Idag finns Cleaning Services i nästan hela Sverige och deras drivkraft är att sprida glädje genom de städtjänster som de erbjuder. Städtjänster underlättar vardagen för alla som använder sig av denna typ av tjänster. Det är alltså lätt att förstå varför det var just glädjespridandet som kom att bli detta företags drivkraft!

Utbud

I utbudet hos Cleaning Services hittar man tjänster både för privatpersoner och för företag. Bland de tjänster som erbjuds till privatpersoner finns hemstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning och visningsstädning. För företag är det istället kontorsstädning, trappstädning och byggstädning som erbjuds. Även fönsterputsning är en tjänst som Cleaning Services erbjuder sina kunder.

Vad gäller priser så kan man snabbt och smidigt få en offert, eller en personlig prisuppskattning, via ett formulär på hemsidan. Man fyller i sina kontaktuppgifter samt val av tjänst, vilken stad det handlar om och hur många kvadratmeter det handlar om. Sedan är det bara att invänta svar och se efter om detta är ett företag som man vill anlita, så det är alltså inga konstigheter att ta kontakt med Cleaning Services.

Rabattkoder & Erbjudanden

När det kommer till rabattkoder till olika typer av företag inom hem och hushåll så har vi aktiva rabattkoder till olika företag som erbjuder denna typ av tjänster.

Med en rabattkod från oss här på Rabattkodsidan så kan du se fram emot bra och förmånliga erbjudanden och rabatter som gör att det blir billigare för dig att anlita ett städföretag som Cleaning Services och det är ju aldrig fel!

Exempelvis så kan du välja en rabattkod till just Cleaning Services där du får kostnadsfri konsultation, vilket är en bra rabattkod att använda sig av när man anlitar denna typ av företag.

Kunder som använder rabattkod från Cleaning Services handlar också hos

Utgångna Cleaning Services rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

278

- Cleaning Services

Utgången rabattkod kan ej visas

Kostnadsfri konsultation.

 

2016-01-01

278

- Cleaning Services

Utgången rabattkod kan ej visas

Vill du ha tid över till annat? Ta hjälp av Cleaning Services. Visa alla aktiva erbjudanden hos Cleaning Services och se om du hittar något som passar!