Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Cellbes

Cellbes Rabattkoder 2020

Alla aktuella Cellbes rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Cellbes

Rabattkod Cellbes

Cellbes är ett av de äldsta postorderföretagen vi har i Sverige. Dess historia tar sin början 1954 när ett flertal olika postorderföretag slog upp sina portar. Av någon anledning samlades många i och omkring Borås som fortfarande klassas som postorderaffärernas Mecka. Det var något helt nytt och många ville testa på lyckan med att främst erbjuda kläder via kataloger som sedan leverades hem till dörren. I slutat av 50-talet var det över hundra små företag som börjat med detta i området men bara de bästa levde kvar – däribland Cellbes.

Företaget som från början drevs av Bengt och Gunvor Hultgren hade enbart en enda produkt i början vilket var japansk lakansväv. Den sålde bra mycket tack vare dess mycket höga kvalité och grunden var lagd till ett av Sveriges största postorderföretag.

Fortfarande har de samma grundidé som från början dvs att sälja kläder av hög kvalité. Det är lönsamt både för dem och för deras kunder. År 1964 gav Cellbes ut sin första katalog vilket var ett stort steg för företaget på den tiden. En ganska liten katalog som presenterade utbudet i svartvitt. Med andra ord väldigt långt från de eftertraktade kataloger som idag skickas ut till alla intresserade kunder. Utöver det kan även samtliga produkter ses online. För även om postordern lever vidare så är det onlinehandeln som ökar mest. År 2004 sålde Hultgren sitt familjeföretag och gick i pension. Idag drivs det vidare i samma anda men av Haléns Postorder AB.

Utbud

Mycket tidigt började Cellbes att erbjuda kläder för alla i familjen. Allt från babyskor och bodies till de allra minsta till mer mogna kläder till de äldre. Cellbes utbud består alltid till viss del av moderna och moderiktiga kläder som lyfter fram vad som är på mode för tillfället. Men samtidigt är den största delen av dess utbud vardagliga kläder som passar oavsett årstid eller ålder. Här finns klassiska kjolar och toppar likväl som stickade tröjor och piké. Det är kanske inte är den modebutik som de mest modemedvetna 20-åringarna shoppar på utan snarare en butik för de som vill ha snygga kläder som ändå inte behöver sticka ut i mängden.

Dess utbud av barnkläder är mycket stort och håller bra priser vilket gör att många barnfamiljer gärna besöker affären inför att vinter- eller sommarsäsongen kommer igång. Cellbes har en hel del märkeskläder men även andra märken som är betydligt billgare.

 

Rabatter och erbjudanden

När det gäller en rabattkod och att erbjuda sina kunder något extra har Cellbes valt att fokusera på att ge bonusprodukter. Mycket ofta kan kunder som beställer från dem få en scarf, en filt eller något annat på köpet. Vad det är man får varierar och även hur mycket man måste handla för att premien ska aktiveras. För att få premien måste även dess rabattkod fyllas i vid beställningen – en rabattkod som du hittar hos oss.

Det händer även att de erbjuder procent på hela köpbeloppet eller exempelvis 100kr rabatt om man handlar för minst 600kr. Men det de främst är kända för är just att ge extra gåvor.

Kunder som använder rabattkod från Cellbes handlar också hos

Utgångna Cellbes rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-06-30

292

- Cellbes

Utgången rabattkod kan ej visas

65% REA på Cellbes

 

2016-01-01

305

- Cellbes

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 50% rabatt på mängder av REA produkter hos Cellbes

 

2014-09-01

537

- Cellbes

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 65% rabatt på utvalda produkter