Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bubbleroom

Bubbleroom Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bubbleroom rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Bubbleroom

Rabattkod Bubbleroom

År 2005 slog Bubbleroom upp portarna för sin onlinebutik fylld med exklusiva märken och även billigare alternativ. Efter 7 år på marknaden har de blivit nordens största onlinebutik när det gäller kläder och skor. Varje dag beställer tusentals svenskar produkter från sidan och det är inte svårt att förstå varför med ett extremt stort utbud av modeller, färger och former på allt från pumps till trikåer.

Dess affärsidé är att ”ha ett varierat och brett utbud som ständigt är aktuellt”. Något som de verkligen lyckas leva upp till. Men Bubblerroom är inte bara en onlinebutik i likhet med många andra. De har tagit shopping ett steg längre genom att erbjuda medlemskap på sidan. Att bli medlem är helt gratis och efter registrering öppnar sig flera möjligheter att uttrycka sina åsikter om mode. Det går att starta en egen blogg på deras bloggportal, diskutera i Bubbelrooms forum eller kommentera produkter. För att få plats i garderoben med nya kläder från butiken erbjuds även möjlighet att lägga ut sina gamla på något som de kallar för Bloppis. Utöver det får även alla medlemmar ta del av unika erbjudanden. Med dessa funktioner skapar Bubbleroom en interaktion som få andra onlinebutiker kan matcha.

Utbud

Bubbleroom är främst känd för att ha ett mycket stort utbud av kläder och skor för både kvinnor och män. Fokusgruppen är de som köper mest kläder d.v.s. 16-40år men även de äldre kan hitta ett brett utbud. Inte minst inom skor och jackor.Men Bubbleroom är inte bara kläder utan har även ett mycket stort utbud av parfym, smink, hårvård- och hudvårdsprodukter. Att vara snygg handlar ju inte bara om att klä sig snyggt utan även att ta hand om sig själv och sin kropp. Tack vare detta utbud har Bubbleroom allt för att man ska kunna göra sig så fin man kan. Alla är snygga, det handlar bara om att lyfta fram det på rätt sätt.

Behöver du inspiration rekommenderas Bubblerooms Magazine, Loobooks eller dess Community. Det dröjer inte länge förrän frågan har förändrats från ”Behöver jag kläder?” till ”Hur mycket har jag råd med?”

Rabatter och erbjudanden

Som nämnts tidigare erbjuder Bubbelroom specifika erbjudanden till de som är medlemmar på sidan. Det går att välja mellan två medlemskap. Antingen det som är gratis eller det för 199kr för 6 månader d.v.s. Premium. Som premiumkund får man alltid 5% på alla inköp under dessa månader, alltid fri frakt och fri retur samt möjlighet att delbetala sina varor. Som en extra gåva skickar de med en Glossbox eller tre par kalsonger. Premiummedlemmar har även förtur på REA och blir inbjudan till speciella event. Med anda ord kan det löna sig att bli medlem redan före sitt första köp.

Även de som inte är intresserade av att registrera sig har möjlighet att få rabatt på Bubbelroom. Vi listar alltid de aktuella rabattkoderna som företaget erbjuder och dessa varierar allt mellan ”Fri frakt” till ”20% på hela ordern”. En rabattkod används i slutskedet av beställningen och gör alltid att priset blir något lägre.

Kunder som använder rabattkod från Bubbleroom handlar också hos

Utgångna Bubbleroom rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

329

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

Bli VIP-kund och få en Glossybox gratis!

 

2017-01-01

329

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara uppemot 70% på utvalt dammode hos Bubbleroom!

 

2016-01-01

687

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

REA! Upp till 70% på utvalda produkter

 

2014-05-11

209

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rabatt på utvalda produkter

 

2014-04-30

215

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 300:-

 

2014-04-20

210

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

150kr rabatt vid köp över 1000:-

 

2013-12-17

252

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

200:- Rabatt vid köp över 500:-

 

2013-12-01

265

- Bubbleroom

Utgången rabattkod kan ej visas

25% på utvalda sportnyheter