Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för BroBizz

BroBizz Rabattkoder 2020

Alla aktuella BroBizz rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om BroBizz

Brobizz är en enhet i vilken det sitter en antenn som snabbt och smidigt skickar ut en signal till betalstationerna man passerar när man reser på olika platser i Sverige, Danmark och Norge. Brobizz fungerar på över 50 platser, så man kan förlita sig på att kunna betala för överfarter på många olika platser.

Det fungerar som så att så fort betalstationen tagit emot ditt Brobizz-nummer så kan man passera oavsett om det handlar om betalning på färjor, broar eller andra automatiska betalstationer i Skandinavien.

Placeringen av Brobizz-enheten är viktig för att den ska fungera korrekt. Det finns bra och tydlig information om hur man ska placera denna enhet i bilen, så det är bara att man följer instruktionerna för bästa resultat.

Utbud

Brobizz finns både för privatpersoner och för företag och det handlar om samma tjänst för båda. Om man är företagskund och reser med buss eller lastbil mellan Skandinavien och Österrike så kan man ta del av EasyGo + Brobizz. Detta är ett avtal som gör att du kan använda samma betalningsenhet i fyra olika länder.

Det finns fem olika Brobizz-typer och dessa är Bro, Väg, Färja, Parkering och EasyPark. Man kan enkelt titta på Brobizz hemsida där det finns en karta över de platser där man kan använda sin enhet.

Rabattkoder & Erbjudanden

Både priser och rabatter kan skilja sig åt vad gäller de samarbetspartners som Brobizz har. Det är därför viktigt att man som kund kollar upp vad som gäller så att man får betala det pris som man räknat med.

Många av Brobizz samarbetspartners erbjuder ytterligare rabatt, så det är viktigt att man som kund ser till att kolla upp vad som gäller för de resor man planerar. På många platser får man erbjudanden av olika slag när man betalar med sin Brobizz-enhet, så man har mycket att vinna på att använda sig av Brobizz!

Även här på Rabattkodsidan erbjuder vi extra rabatt till kunder som vill köpa Brobizz. Med en extra rabattkod från oss får du ner priset lite extra så att det blir ännu mer förmånligt, så passa på och ta denna chans inför ditt köp!

Kunder som använder rabattkod från BroBizz handlar också hos

Utgångna BroBizz rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

523

- BroBizz

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara pengar på din tur över Öresundsbron med BroBiz. Just nu upp till 50% billigare!