Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bravio

Bravio Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bravio rabattkoder och erbjudanden under maj 2020

 

Information om Bravio

Bravio är en tjänst för små och korta krediter för vanliga konsumenter. Denna typ av kredittjänster kallas ofta sms-lån eller mikrolån och vänder sig till personer som behöver låna mellan 1000 kronor och 3000 kronor. Bravio har en återbetalningstid på 30 dagar, vilket är rimligt med tanke på att det är mindre summor det handlar om.

Hos Bravio ansöker man om lån helt gratis och man finner inga dolda kostnader, utan detta är ett tryggt och säkert sätt för sig som konsument att låna mindre summor pengar.

Bravio drivs av Creditum Norden AB och då detta är ett företag som är registrerat hos Finansinspektionen kan man vara säker på att verksamheten följer det regelverk som Finansinspektionen har för den svenska kreditmarknaden.

Här kan du jämföra snabblån innan du bestämmer dig!

Utbud

Hos Bravio kan man som nämnt låna antingen 1000 kronor, 2000 kronor, eller 3000 kronor. Att låna 1000 kronor hos Bravio kostar 239 kronor, att låna 2000 kronor kostar 439 kronor och att låna 3000 kronor kostar 539 kronor.

Detta innebär alltså att man som låntagare får en fast summa tillagd på sin lånesumma, oavsett om det är 1000 kronor, 2000 kronor, eller om det är 3000 kronor som man lånar från Bravio.

När det är dags för deklarationen så kommer man att se att 30 % av kostnaden, alltså 239 kronor, 439 kronor, eller 539 kronor, har dragits av. Detta behöver man inte själv tänka på, utan det är Bravio som sköter detta.

Rabattkoder & Erbjudanden

När det kommer till snabblån så finns det ofta möjlighet att som nybörjare prova på att låna pengar på detta sätt. Oavsett anledning till varför det blivit lite skralt i kassan så finns denna typ av erbjudande att ta del av.

I vissa fall erbjuds man även snabblån utan ränta om det handlar om mindre summor plus att man ofta erbjuds lägre ränta under december på grund av att detta är en stor konsumtionsmånad.

Om du bestämt dig för att låna pengar av Bravio så kan du passa på att utnyttja en rabattkod från oss här på Rabattkodsidan. På så sätt kan du känna dig säker på att du garanteras bästa möjliga erbjudande och rabatt.

Kunder som använder rabattkod från Bravio handlar också hos

Utgångna Bravio rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

265

- Bravio

Utgången rabattkod kan ej visas

Behöver du låna pengar? Gör det till bästa villkor hos Bravio. Klicka för att se om Bravio har några pågående erbjudanden som kan spara dig pengar innan du lånar!