Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Brandos

Brandos Rabattkoder 2020

Alla aktuella Brandos rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Brandos

Rabattkod Brandos

Brandos är Sveriges största skobutik online och en av nordens ledande butiker med fokus på mode. Brandos Rabattkod gör en alltid motiverad till ett köp, inom skor är deras rabattkoder bland dem bästa på marknaden. Detta har de blivit snabbt trots att de bara varit verksamma sedan 2006. De finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland och har lyckats mycket bra med sin e-handel. Det är något som inte minst uppmärksammats på branschgalor där de vunnit flera utmärkelsen som bland annat ”Årets e-handel” och ”Årets skobutik”.

Under åren har de sålt över 2 miljoner par skor till sina kunder och det märks att företaget verkligen sätter fokus på inspiration, service, stort utbud och hög kvalité. Via hemsidan vill de inte enbart sälja skor utan även inspirerar kunderna att tänka nytt och prova sig fram bland mängder av skomodeller. Dessutom bjuder de på råd om hur ska ta hand om dina skor och väskor och självklart är du välkommen att höra av dig till skospecialisterna om du har några frågor. Att kvinnorna som jobbar på Brandos i genomsnitt har 37 par skor säger väll en hel del om deras genuina intresse. Männen är inte speciellt mycket sämre med 29 par i genomsnitt.

Utbud

Även om Brandos stoltserar med att vara Sveriges största skobutik på nätet så är det inte bara skor som går att hitta i deras utbud. Här finns även moderna och moderiktiga väskor och jeans av kända märken som garanterar hög kvalité. Med 600 varumärken på kläderna finns här både de kända och lite mer okända klädmärkena. En del går enbart att hitta hos några få affärer och Brandos är en av dem.

Men trots allt är det skorna som dominerar och det rejält. Här finns allt från gummistövlar och lackskor till sandaletter och pumps. Allt från stabila skor för de allra minsta till stabila skor till de allra äldsta. Alla sorterade efter skomodell, varumärke och storlek vilket gör det mycket enkelt att se utbudet på de skor som är intressanta.

För det är som de själva säger ”Det finns inga stilar som är rätt eller fel, utan mode ska vara kul för alla”. Det blir det på Brandos.

Rabatter och erbjudanden

En stående kampanj som Brandos har är att du kan få 100kr att handla för om du anmäler dig till deras nyhetsbrev. Utöver har de ibland stora reor för att rensa ut lagret och få in årets nya kollektion. Ett perfekt tillfälle att utöka garderoben med ett par nya skor. Förutsatt att man kan leva med att köpa förra årets modeller.

Men oavsett vad du vill ha för sko så hämta en rabattkod hos oss för att pressa priset ytterligare. Företaget erbjuder altlid fri frakt och fri retur och lägg där till en kod som ger dig t.ex. 10 % på hela köpet så blir skoköpet både enkelt, billigt och smidigt.

Kunder som använder rabattkod från Brandos handlar också hos

Utgångna Brandos rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-12-30

370

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

Fynda Herrskor - Hitta dina nya skor hos Brandos!

 

2015-12-30

123

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

Fynda skor till bra pris

 

2015-06-01

744

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt du handlar

 

2015-01-01

801

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

Anmäl dig till nyhetsbrev få rabattkod värd 100:-

 

2013-10-31

520

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

10% Rabatt på hela din order över 500:-

 

2013-10-01

530

- Brandos

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommar-rea med upp till 70% Rabatt