Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Brallis

Brallis Rabattkoder 2020

Alla aktuella Brallis rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Brallis

Brallis är en nätbutik som säljer smink och hudvård. Förutom att sälja sina produkter i nätbutiken så har Brallis även en fysisk butik i Umeå om man vill besöka dem.

De erbjuder både mer och mindre kända varumärken, men en sak är gemensamt för alla produkter som de säljer och det är att deras priser är lägre än i vanliga butiker som säljer samma produkter.

Det är lätt att få hjälp av deras kundservice och på Brallis är det en viktig del av servicen de erbjuder att kunna erbjuda just samma hjälp som man får i en vanlig butik. Skillnaden är endast den att man ställer sina frågor via telefon eller mejl.

Det finns mängder av skönhetstips att ta del av på sidan och man kan exempelvis få tips gällande parfym och smink, men man kan också läsa om Redken, och om skötselråd för sminkborstar.

Utbud

Bland de kända varumärkena som finns hos Brallis hittar vi bland annat Redken, Clarins, EcoTools, The Balm, Real Techniques, 100 % Pure, NYX Cosmetics, Burts Bees och Anastasia Beverly Hills.

Man kan titta på sortimentet utifrån kategorierna Ekologiskt & Naturligt, Hudvård, Hårvård, Mineralsmink, Smink, Sminkborstar och Varumärken. På detta sätt kan man på ett enkelt sätt organisera sin sökning efter produkter så att man hittar rätt snabbt.

Bland deras storsäljare finns bland annat LA Girl Pro Concealer, Makeup Revolution Ultra Contour Palette, Milani Amore Mattallics Lip Cream och Morphe Brushes 35F – Fall Into Frost Palette.

Rabattkoder & Erbjudanden

Brallis har samlat kampanjerbjudanden på ett och samma ställe så att man som kund lätt ska kunna hitta aktuella kampanjer och rabatter. Bland deras kampanjprodukter kan man söka antingen efter pris, namn, popularitet eller varumärke för att förenkla sökningen.

Brallis har ett nyhetsbrev som man kan anmäla sig till för att vara på det säkra att man inte går miste om vare sig nyheter eller någon av Brallis unika kampanjer.

Vill du ha lite extra rabatt så är det bara att aktivera en av våra rabattkoder för Brallis, och vem vill väl inte ha extra rabatt? Se till att aktivera din rabattkod från oss så blir ditt köp hos Brallis ännu mer förmånligt!

Kunder som använder rabattkod från Brallis handlar också hos

Utgångna Brallis rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

280

- Brallis

Utgången rabattkod kan ej visas

Nu får du hela 5% tillbaka i form av poäng hos Brallis

 

2016-01-01

346

- Brallis

Utgången rabattkod kan ej visas

Ansök till Brallis nyhetsbrev och få en rabattkod som ger dig 5% rabatt på ditt nästa köp!

 

2016-01-01

335

- Brallis

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Upp till 50% rabatt på mängder av olika produkter hos Brallis!