Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bra Mat Hemma

Bra Mat Hemma Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bra Mat Hemma rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Bra Mat Hemma

Bra mat hemma planerar och levererar matkassar runt om i Sverige och gör det från butik fram till din dörr genom en kylbil som kör ut alla varor. Din uppgift är att laga maten genom recepten som kommer med i matkassen, kan det bli mycket enklare än så?

Det finns flera olika matkassar så att varje matkasse enkelt ska kunna anpassas och fungera till alla personer, så som ensamstående till större familjer. Kassar som finns är Premiumkassen, LCHF-kassen och familjekassen samt låglaktoskassen så att alla inblandade kan ta del av olika erbjudanden och recept.

Man kan välja antalet personer man vill ha mat till och skräddarsy sin matkasse så att man eventuellt kan anpassa det till matlådor till jobbet och mer därtill. Bra mat hemma levererar alltid färska råvaror och jobbar också till den mån man kan att leverera varor från närområdet. Varje Söndag plingar det på dörren och matkassen levereras med två kylväskor med veckans mat och recept.

Du kan enkelt boka in dig på sidan och beställa den matkasse som passar dig och din familj bäst. Uppsägningstiden är bara 7 dagar, vilket för det superenkelt att säga upp matkassen om det skulle vara så att du inte är nöjd, eller du skulle ångra dig.

Rabattkoder och Erbjudanden

Bra mat hemma brukar ibland skicka ut olika erbjudanden och eventuellt olika rabattkoder som gör att du som kund kan spara in pengar på dina köp hos bramathemma.se eftersom det alltid är kul att spara pengar, eller tjäna pengar så tycker vi att du ska signa upp dig i nyhetsbrevet som gör att du aldrig kommer att missa att erbjudande från Bra mat hemma.

Företagarna bakom Bramathemma.se

Magnus Stöhre är ägare av matkassen och är 38 år gammal och har arbetat med mat i hela sitt liv och vet vad han pratar om. Han är utbildad kock och har arbetat i såväl kök som matsal. Karin Edner är 34 år gammal och har drivit en cateringfirma i Karlstad, en restaurang med lunchservering och catering. Lina Granath Westin är 35 år gammal och är utbildad kock och har jobbat med detta i hela sitt yrkessamma liv.

Kunder som använder rabattkod från Bra Mat Hemma handlar också hos

Utgångna Bra Mat Hemma rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

658

- Bra Mat Hemma

Utgången rabattkod kan ej visas

Med denna rabattkod får du som ny kund hos oss en kokbok med i varje leverans dina första fem leveransveckor.

 

2017-01-01

634

- Bra Mat Hemma

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! Prova på Bramathemmas matkassar idag och få 200 kronor i rabatt.

 

2014-12-31

239

- Bra Mat Hemma

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna rabattkod hos Bra Mat Hemma ger dig 200:- rabatt på din första beställning!