Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Boozt

Boozt Rabattkoder 2020

Alla aktuella Boozt rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Boozt

Rabattkod Boozt

Boozt är ett internetbaserat företag som via sin hemsida boozt.com säljer modkläder från toppklassade märken till en bred målgrupp. Företaget riktar in sig på att säja kläder till hela familjen, så oavsett kön eller ålder finns det garanterat ett brett urval kläder på boozt.com som passar just dig. Företaget bildades 2009 med målet att klä hela Skandinavien i populära modekläder som utstrålar kvalitet.

Boozt.com tar hjälp av erfaren expertis när de noga väljer ut vilka märken som ska finnas i företagets omfattande och välsorterade sortiment. Boozt specialiserar sig på att få med det bästa från den skandinaviska modescenen och kompletterar det med välkända, bästsäljande internationella designers och varumärken.

 

Utbud

 

I Boozts nätbaserade e-butik erbjuder de sina kunder inte bara toppklassigt designade kläder från välkända märken som Vero Moda, Esprit, Oasis, Jack&Jones och Warehouse. Men också kläder från skandinaviska uppstickare, främst svenska och danska, så som Bruuns Bazaar, Day Birger et Mikkelsen, Octopus Copenhagen, Ticket to Heaven, Tusnelda Bloch och Mini A Ture.

Utöver ett brett men noga utvalt sortiment av kläder säljer boozt.com också trendiga accessoarer, väskor och skor från populära märken som danska Friis & Company och Pieces.

Boozt har en stor avdelning bara för barn där kunderna kan hitta designerkläder från de allra, allra minsta hela vägen upp till designerkläder för tolvåringar. Både pojkar och flickor kan välja på kläder från kända och populära barnklädesmärken som Petit Bateau, LEGO wear, Mini A Ture, name it och Abeko Rainwear.

Boozt.com har frekvent använt sig av rabattkoder för att locka trafik och därigenom nya kunder, och de har ofta någon form av erbjudande synligt på sin hemsida. Till exempel 10 procents rabatt inför vintern, vilket kunder i skrivandes stund kan dra nytta av.

 

Rabatt och erbjudanden

 

Boozt erbjuder sina kunder snabba leveranser och det har gjort att företaget skaffat sig lojala kunder som varit mycket nöjda med kundservicen. Företaget har som policy att varan ska anlända inom en till två vardagar efter att kunder lagt sin beställning via nätet. Dessutom erbjuder de alltid gratis frakt och 30 dagars fri retur till kunder som lägger en beställning på över 499 kronor.

Boozt.com har på senare tid expanderat och tagit andelar på golfmarknaden. Företaget har öppnat en redan mycket populär underavdelning som inriktar sig på snygga och trendiga golfkläder till både kvinnor och män. Boozt erbjuder allt från skor och pikéer till väskor och kepsar. I sortimentet finns golfkläder från välkända märken som Lacoste, Tommy Hilfiger, Ecco, J.Lindeberg, Hugo Boss och Ralph Lauren.

En nyhet på Boozts hemsida är att kunder som flyger frekvent numera kan shoppa loss för sina poäng. I ett unikt samarbete med Star Alliance kan kunderna dra nytta av sina EuroBonus-poäng och omsätta de i kläder hos Boozt. Samarbetet ger Boozt tillgång till många nya kunder, samtidigt som det ökar valmöjligheterna och därmed också värdet för de kunder som samlat ihop poäng via EuroBonus-kortet.

Boozt är i dag starkt etablerat i stora delar av norra och västra Europa och företagets webbplats finns tillgänglig på många olika språk. Bland annat finska, tyska, engelska, holländska och polska.

Kunder som använder rabattkod från Boozt handlar också hos

Utgångna Boozt rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

372

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

Betala 10% mindre på din beställning

 

2016-01-01

490

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 499:-

 

2016-01-01

584

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

Registrera dig för nyhetsbrev, få rabattkod värd 10%

 

2013-12-20

290

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

100:- Rabatt vid köp över 1000:-

 

2013-12-20

290

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

250:- Rabatt om du handlar för minst 1500 :-

 

2013-12-20

287

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

500:- Rabatt om du handlar för minst 2000:-

 

2013-12-01

279

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp tre varor få 50% rabatt på den billigaste

 

2013-11-30

299

- Boozt

Utgången rabattkod kan ej visas

Just nu! 30% Rabatt på klänningar