Rabattkodsidan.se Loggotyp
Banner för Zalando rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Nelly rabattkoder och erbjudanden.
Banner för Ellos rabattkoder och erbjudanden
Banner för specsavers rabattkoder och erbjudanden

Bonprix Rabattkod

Bonprix rabattkod 2017 erbjuder dig rabattkoder och andra erbjudanden. Vi kontrollerar alla våra Rabattkoder dagligen för att försäkra oss om att våra rabattkoder är aktuella och fungerande!

Rabattkoder för Bonprix

2017-04-26

7

Erbjudande - Bonprix

Visa Rabattkod • • • • •

Fri frakt t.o.m. 2017-04-26. Ange koden 99244 gäller bara en gång.

 

Information om Bonprix

Rabattkod Bonprix

Bonprix är ett företag som inriktar sig på att sälja produkter inom mode via postorder. Företaget är ett av Europas 10 största inom området och har skördat stora framgångar med sitt så kallade multichannel-koncept. Bonprix marknadsför sig och säljer sina produkter på bred front och. Basen i deras multichannel-koncept är deras katalog-, internet- och filialförsäljning som tack vare en förstklassig förändringsstrategi och en ständigt pågående innovationsprocess fortsätter att utvecklas och snabbt kan reagera på och anpassa sig till marknadsförändringar.

Bonprix är ett dotterbolag inom Otto-gruppen, som är det största postorderföretaget i världen, och har lanserat sitt varumärke enligt devisen ”Mode för hela familjen till förmånliga priser”. Denna slogan sammanfattar företaget väldigt bra, då de ständigt inriktar sig på att ha konkurrenskraftiga priser och samtidigt har ett brett sortiment med kläder för båda könen och alla tänkbara åldersgrupper.

Bonprix utmärker sig genom hög effektivitet och ledord som transparens, öppna dörrar samt korta kommunikations- och beslutsvägar vilket leder till snabba processer, hög effektivitet och mycket god kundservice.

 

Rabatt och erbjudanden

 

Förmånliga erbjudanden och rabatter till trogna kunder har ökat företagets popularitet över en längre tid. Att nya kunder kunnat ta del av lukrativa rabattkoder har även bidragit till att fler valt att handla sina kläder via Bonprix.

Men företaget låter också produkterna tala för sig själva. Bonprix har valt att genomgående satsa på kvalitetskläder och inte gjort några som helst kompromisser på det området. Kvaliteten kontrolleras hos varje produkt från första början. Redan på ritbordet lägger Bonprix upp detaljerade riktlinjer för att säkerställa kvaliteten hos plaggen. Skärning, material och sömmar planeras in i minsta detalj.

Därefter testas produkterna både på provdockor och testpersoner för att säkerställa att passformen är bra samt att den sitter som den ska när man använder t-shirten, tröjan, jackan, byxorna eller vad det nu kan vara för plagg.

 

Utbud

 

I produktionsanläggningarna och inspektionscentren över hela världen gör kvalitetsexperter kontinuerligt kontroller. I produktionen övervakas varje steg för att garantera varornas kvalitet: Är materialet helt och hållet felfritt? Är det verkligen rätt färg? Sitter sömmen helt rätt där? Är broderiet på exakt rätt ställe?

På inspektionscentret kontrolleras kläderna igen innan varorna skickas vidare till vårt lager. Fel som konstateras vid inspektionen åtgärdas omedelbart. Men kontrollerna slutar inte där – en del av varorna kontrolleras en allra sista gång i lagret. Där kontrolleras varorna enligt stickprovsprincipen och tvätt-tester genomförs på kontinuerlig basis.

Bonprix kollaborerar med flera certifierade laboratorier som synar varorno noggrant under mikroskop. Komplexa och omfattande testserier genomförs så att Bonprix kläder ser bra ut och inte färgar av sig även efter åtskilliga tvättar. Dessutom är företagets kläder hudvänliga vilket också kontrolleras med hjälp av systematiska kontroller av möjliga hälsofarliga rester i oberoende laboratorier. Bonprix omfattande kravprofil stödjer sig på kraven från Öko-Tex Standard 100. Det betyder att de faktiskt på eget initiativ har strängare kontroller än vad lagen föreskriver.

Bonprix jobbar också aktivt med att anpassa sig efter kundernas feedback. Om inte kundens plagg passar arbetar de medvetet med att ge bra service och hantera returer på ett snabbt och tillfredsställande sätt. Samtigt tar företaget åt sig av kundernas feedback och integrerar önskemål i sin egen tillverkningsprocess för att ständigt utvecklas och möta kundernas önskemål.

Kunder som använder Bonprix rabattkoder handlar också hos

Utgångna Bonprix rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-04-19

5

60% rabatt - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Mellansäsongs REA - Upp till 60% rabatt

 

2017-04-13

3

Erbjudande - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt t.o.m. 2017-04-13. Ange koden 99241. Gäller bara en gång.

 

2017-04-12

1

20% rabatt - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Bara för en kort tid! Klänningar med minst 20% rabatt gäller för utvalda artiklar t.o.m. 2017-04-12.

 

2017-03-08

4

Erbjudande - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt t.o.m. 2017-03-08 Ange koden 99247 gäller bara en gång.

 

2017-01-01

344

10% rabatt - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Mottag 10% prisavdrag när du shoppar hos Bonprix

 

2016-12-07

0

Erbjudande - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt t.o.m. 2016-12-07 Ange koden 99239 gäller bara en gång

 

2016-11-02

0

Erbjudande - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt t.o.m. 2016-11-02! Ange koden 99235, gäller bara en gång.

 

2016-06-22

48

10% - Bonprix

Utgången rabattkod kan ej visas

10% rabatt t.o.m. 2016-06-22! Ange koden 99227* *Gäller enbart en gång och kan ej kombineras med andra erbjudanden.