Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bokus

Bokus Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bokus rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

70% rabatt på utvalda böcker

Information

Kalasrea! Just nu upp till 70% rabatt på utvalda böcker

 
 

Information om Bokus

Rabattkod Bokus

Bokus är en nätbaserad bokhandel som inriktar sig på att ha ett brett sortiment och samtidigt alltid ha de senaste böckerna tillgängliga. Bokus.com erbjuder böcker och e-böcker i alla möjliga genres och prisklasser. Här finns allt från gamla klassiker i nyöversatta utgåvor, de bästsäljande populärkulturella häftade böckerna och de senaste verken i pocketform.

Bokus grundades 1997 av duon Kajsa Leander och Ernst Malmsten. Bara ett år senare, 1998, köptes företaget upp av KF Media. Bokus fanns i KF Medias ägo i två år innan det var dags för nästa ägarskifte. År 2000 förvärvade den tyska mediekoncernen Bertelsmann 50 procent av bolaget och bokus.com bytte namn till bol.com. Det visade sig ganska snart att svenskarna gillade namnet bokus.com bättre och att böcker var det företaget bäst kunde distribuera. KF Media köpte tillbaka den andel man sålt och renodlade verksamheten till bokförsäljning igen. Och så togs det gamla namnet tillbaks.

Bokus huvudkontor ligger i Stockholm. Där är 40 personer anställda inom bland annat inköp, marknad, och att sköta sajten som är grundpelaren i Bokus organisation. Företagets lager där varorna skickas ifrån ligger i Falun, och de har dessutom kontor i Malmö med inriktning på IT och Kundservice.

Bokus.com har ofta generösa erbjudanden och många av dem kan fås genom användande av rabattkuponger. Bokus är anslutet till MedMera-kortet vilket ger användaren lukrativa förmåner.

Om du registrerar MedMera-kortet hos bokus.com får du en procents återbäring på alla dina Bokus-köp, samt 1,5 procent återbäring på de böcker du köper via MedMera Visa-kortet. Återbäringen är riktiga pengar som sätts in på ditt Coop MedMera-kort. Du kan enkelt beställa ett MedMera-kort på coop.se. Ditt kort använder du sedan hos oss, Coop, och alla andra partners i MedMera. Det är enkelt att samla återbäring på Bokus.com. När du registrerar dig som kund fyller du i ditt MedMera ID-nummer (7 siffror) och personnummer bland kunduppgifterna, och sedan samlar du automatiskt återbäring på alla dina köp.

Bokus har också ett mycket aktivt miljöarbete, som pågår löpande på regelbunden basis. Företaget arbetar proaktivt för att samordna alla transporter till sin distributionscentral och samarbetar med aktörer som delar deras syn på miljön och klimatpåverkan. Vid all inrikes distribution går majoriteten av leveranserna i återanvändbara lastbärare. Dessutom ser Bokus till att de flesta leveranser ut till kunderna i alla delar av landet kommer samlade i ett enda paket för att påverka miljön så lite som möjligt. Det gör att det går åt mindre förpackningsmaterial och dessutom behövs bara en transport för att kunden ska få böckerna hem till dörren.

Bokus.com lägger stort fokus på kundservice och kundens säkerhet. Sedan 2011 är företaget certifierat för Trygg E-handel och dessutom har Bokus plockat hem många fina utmärkelser som till exempel Web Service Award, priset som Bästa Svenska Boksajt 2010 och den prestigefyllda Guldmobilen.

Företaget har dessutom satsat väldigt aktivt på att marknadsföra sig via sociala medier. En strategi som visat sig mycket framgångsrik då Bokus kunnat få kontakt med kunderna. Bokus har en populär blogg där läsarna får boktips. Dessutom har Bokus anpassat sig utmärkt till den nya tidens sociala medier – det vill säga Facebook och Twitter – där de kommunicerar med stora följarskaror.

Kunder som använder rabattkod från Bokus handlar också hos

Utgångna Bokus rabattkoder vars giltighet är okänd

2018-11-26

1

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller fram till 16 nov, eller så långt lagret räcker

 

2018-11-25

1

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller endast privatpersoner och ej på internationellt utbud av digitala böcker

 

2018-09-07

0

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Gäller endast privatpersoner

 

2017-11-26

1

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Erbjudandet gäller privatpersoner t.o.m. söndagen den 26 november 2017 vid ett köp när du handlar för minst 300 kronor. Rabatten gäller på hela vårt sortiment, med undantag för internationella digitala böcker. Koden går inte heller att kombinera med andra

 

2017-08-06

0

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

 

2017-01-01

323

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Bokustoppen: De mest populära böckerna till 5% bättre pris!

 

2017-01-01

341

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Nyheter från 47 kr!

 

2016-01-01

675

- Bokus

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt när du handlar för minst 99:-