Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bodyfarm

Bodyfarm Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bodyfarm rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Bodyfarm

Bodyfarm är en nätbutik som säljer ekologiska och naturliga skönhets- och hälsoprodukter. Med produkter från Bodyfarm kan du vara säker på att de aktiva ingredienserna kommer från naturen. När du väljer Bodyfarm så slipper du parabener, mineraloljor, proplyenglykoler och färgämnen i dina produkter, vilket innebär att du får skönhets- och hälsovård som är helt naturlig.

Bodyfarm har funnits sedan 1991 och det är familjen Partsalakis som håller i trådarna. Ingredienserna kommer från den grekiska naturen då det är ett grekiskt familjeföretag och idag säljs produkterna i 16 länder.

Det är inte bara produkterna ii sig som är vänliga mot miljön, utan även de förpackningar som används kommer från återvunnet material. En annan sak som är viktig för kunderna är att produkterna inte är testade på djur.

Bodyfarm anser att allting som är vänligt mot naturen också är både mer säkert och effektivt för dem och det är av respekt för naturen Bodyfarm har valt att använda miljövänliga ingredienser i sina produkter.

Utbud

När man tar sig en titt i utbudet hos Bodyfarm så hittar man produkter i en mängd olika kategorier. Bland de kategorierna hittar man Ansiktsvård, Shower Gel, Bodymilk/Bodylotion, Body Butter, Handvård, Body Scrub, Hårvård, Tvål, Body Oil, Hudvårds-kit och Manlig Hudvård.

Med så många olika kategorier fyllda med produkter så kan man hitta allt man behöver inom skönhet och hälsa, oavsett om det är en ansiktskräm, makeup-remover, ett serum, eller om det är after shave man behöver fylla på badrumsskåpet med.

Rabattkoder & Erbjudanden

När man kommer in på Bodyfarms förstasida så möts man direkt av information om deras ”Summer Sale 2016” där de har samlat produkter med rabatt upp till 50 %. Här hittar man lite smått och gott, så det är en god idé att kolla lite här innan man handlar i de andra kategorierna.

Bodyfarm har även ett nyhetsbrev som ger en rabatterade priser genom erbjudanden och kampanjer. Det går smidigt och snabbt att anmäla sig till nyhetsbrevet.

Här hos oss på Rabattkodsidan har vi samlat rabattkoder för Bodyfarm för att du ska kunna få ännu mer rabatter på dina köp, så ta dig en titt här hos oss innan du handlar!

Kunder som använder rabattkod från Bodyfarm handlar också hos

Utgångna Bodyfarm rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

304

- Bodyfarm

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt hos Body Farm när du handlar genom denna kampanj!

 

2016-05-30

229

- Bodyfarm

Utgången rabattkod kan ej visas

Bodyfarms travelkit till extrapris finner du genom denna kampanj!

 

2016-01-01

291

- Bodyfarm

Utgången rabattkod kan ej visas

Bodyfarm erbjuder dig fri frakt på hela ditt köp om du handlar för mer än 150:-

 

2016-01-01

290

- Bodyfarm

Utgången rabattkod kan ej visas

Kampanjer hos Bodyfarm. Just nu mängder av produkter med upp till 50% rabatt!