Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Blue Tomato

Blue Tomato Rabattkoder 2020

Alla aktuella Blue Tomato rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Blue Tomato

Rabattkod Blue Tomato

Blue Tomato bildades faktiskt som en snowboardskola 1988 med den europeiska snowboardmästaren Gerfried Schüller som frontfigur. Sex år senare, 1994, öppnade han den första Blue Tomato-butiken i den Österrikiska alpidyllen Schladming. Schüller kom snart till insikt om den stora, ännu outforskade potentialen den internetbaserade handeln innebar. Den första versionen av blue-tomato.com lanserades ett par år senare. Närmare bestämt 1997.

Varumärket har vuxit lavinartat och utvecklats stadigt under åren och är idag en av Europas ledande återförsäljare online inom snowboarding i synnerhet och brädsport i allmänhet, för den delen. Blue Tomato har ett omfattande utbud av sportutrustning, specialiserad på fyra sporter; snowboard, freeski, skate och surf. Det erbjuds ett brett utbud av sportutrustning som snowboards, skidor, skateboards och surfbrädor, samt ett omfattande utbud av snow-wear, streetwear och skor. Det välsorterade sortimentet omfattar drygt 400 000 produkter från mer än 400 olika välkända varumärken som Burton, Volcom, Roxy, Nikita och Nike, tillsammans med nyare växande märken som Sitka, Humör, Somewear, HUF, Brixton samt många fler. Webbplatsen finns översatt till 14 språk och Blue Tomato skickar i dag sina produkter till kunder över hela världen. Blue Tomato har idag över 300,000 fans på Facebook, en siffra som växer betänkligt även på daglig basis.

Blue Tomato har gjort en tydlig profilering och byggt upp ett stort team av åkare under åren. Mathieu Crepel, Anne-Flore Marxer, Marc Swoboda, Henrik Harlaut, Kelly Sildaru, Luca Tribondeau och Philipp Schuster är bara några av de stora stjärnorna som utgör snowboard-, freeski- och skateteamet som representerar till Blue Tomato. För att vara säker på att Blue Tomato förblir nära anslutet till sina kunder ser de under året till att vara en del av de största evenemangen i Europa när det kommer till snowboarding, freeskiing, skating och surfing. Freestyle.ch, Pleasure Jam, iF3, TTR, och FWT är bara några av de många evenemangen som Blue Tomato frekventerat finns representerade på. Blue Tomato sponsrar samtidigt fem snowparks i europa; Snowpark Stuhleck, Kingspark Hochkönig, Snowpark Kitzsteinhorn, Superpark Dachstein och Superpark Planai.

Sommaren 2012 förvärvades Blue Tomato av amerikanske återförsäljaren inom actionsport Zumiez. Zumiez har över 500 butiker i USA och Kanada, plus att nya platser tillkommer kontinuerligt. Bolagen kommer tillsammans jobba för att nå en global marknad av entusiastiska kunder, och försöka att ange tonen för actionsport och återförsäljare av livsstilen på en global nivå. Det finns stora likheter mellan Blue Tomato och Zumiez vad gäller produktstrategi, affärsfilosofi, liksom kulturella värdegrunder, som kommer hjälpa till att skapa en nära samverkan. Tillsammans ser de till att Blue Tomato erbjuder förstklassiga rabattkoder och erbjudanden för sina trogna kunder.

Fram tills nyligen har Blue Tomato haft ett starkt fokus på den webbaserade delen av sin verksamhet, med undantag för några få markbutiker som täcker den Österrikiska marknaden. Butiken i Schladming utökades 2006 då Blue Tomato öppnade en butik i Graz. 2010 öppnades företagets flaggskeppsbutik i Wien med imponerande 1000 kvadratmeter affärsyta. Efter sammanslagningen med Zumiez har Blue Tomato öppnat fyra nya butiker i Tyskland; München, Rosenheim, Hamburg och Stuttgart är de i dagsläget tyska pärlorna som förser snowboardfans med kvalitetsprodukter.

Kunder som använder rabattkod från Blue Tomato handlar också hos

Utgångna Blue Tomato rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

317

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

Spara 95 kr på din beställning!

 

2017-01-01

310

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

Blue Tomato erbjuder upp till 60% rea på kläder!

 

2016-01-01

662

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt vid köp över 200€

 

2014-02-14

231

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

20 EURO Rabatt vid beställning över 100 Euro

 

2013-09-16

430

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

20 € rabatt på ett köp över 100 €

 

2013-09-16

387

- Blue Tomato

Utgången rabattkod kan ej visas

40 € rabatt på ett köp över 200 €