Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Björn Borg

Björn Borg Rabattkoder 2020

Alla aktuella Björn Borg rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Björn Borg

Underkläder från Björn Borg har varit populära både bland kvinnor och bland män sedan lång tid tillbaka. De färgstarka underkläderna med roliga mönster tilltalar en stor publik och underkläderna sälja till personer i alla generationer.

Det är företagets logga som många känner igen underkläderna på, även om man i många fall kan räkna ut att det rör sig om dessa underkläder endast genom att ta sig en titt på mönster också.

Nu är det ju inte bara underkläder som Björn Borg säljer, utan det säljs även parfym, skor, sportkläder, strumpor, väskor och glasögon under detta varumärke. Björn Borgs fokus på underkläder, till skillnad från andra stora tennisspelares pikétröjor, visade sig vara en bra idé då den karakteristiska kalsong- och trosresåren ju syns sticka upp ganska ofta!

Utbud

I nätbutiken kan man hitta Björn Borg produkter i kategorierna Underkläder, Sportkläder, Skor, Väskor och Strumpor. Det finns även en egen kategori för outlet-varor där man kan hitta lite smått och gott till nedsatt pris.

Om det är spets och volanger man är ute efter vad gäller underkläder så har man hamnat helt fel då underkläderna vi hittar i Björn Borgs utbud främst är sportiga, bekväma och i nedtonade färger så som svart, vitt och gråmelerat.

I outlet avdelningen finns det en speciell avdelning för barn och här kan man hitta piffiga underkläder både till flickor och till pojkar. Precis som när det gäller underkläder till vuxna så hittar man såklart den numera så kända resåren med Björn Borg printat på den.

Rabattkoder & Erbjudanden

Som så många andra nätbutiker så har naturligtvis även Björn Borg- butiken ett nyhetsbrev. När man anmäler sig för detta nyhetsbrev så kan man vara säker på att få den information och de uppdateringar som behövs för att man ska ha koll på vad som händer. Det är både nyheter i utbudet, kampanjer och erbjudanden som man får information om.

Vill du ha lite extra bra pris så kan du alltid passa på att hämta en rabattkod från oss här på Rabattkodsidan. På så sätt är du säker på att du får det bästa priset som möjligt, vilket såklart aldrig är fel!

Kunder som använder rabattkod från Björn Borg handlar också hos

Utgångna Björn Borg rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

308

- Björn Borg

Utgången rabattkod kan ej visas

Mottag 15% rabatt på hela ditt köp hos Björn Borg med kod!

 

2017-01-01

299

- Björn Borg

Utgången rabattkod kan ej visas

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 50 kr rabatt på ditt nästa köp!

 

2016-01-01

300

- Björn Borg

Utgången rabattkod kan ej visas

Björn Borg har ständigt nya pågående kampanjer med ofattbart fina priser. Klicka för att hitta alla nu pågående kampanjer och se vilka produkter du kan köpa till kampanjpris just idag!

 

2016-01-01

294

- Björn Borg

Utgången rabattkod kan ej visas

Anmäl dig till Björn Borgs nyhetsbrev och få 50:- rabatt vid ditt nästa köp!