Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Beauty Zone

Beauty Zone Rabattkoder 2020

Alla aktuella Beauty Zone rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Beauty Zone

Rabattkod Beauty Zone

Beauty Zone är Sveriges största fristående butik inom områdena skönhet och hälsa. Beauty Zone grundades redan 1999 och är sedan 2002 etablerat på Freeport i Kungsbacka. Butiken byggdes ut 2003 och har sedan dess genomgått två stora renoveringar. Förra året besökte över 100 000 människor butiken och ingenting tyder på att Beauty Zone drar färre besökare under 2013.

En av anledningarna till Beauty Zones expansion på senare tid är att företaget 2011 tog beslutet att även börja sälja sina produkter via nätet. Beauty Zone motiverade nysatsningen med att alla kunder skulle ha tillgång till hela sortimentet hemifrån – och satsningen visade sig lyckad. Nätbutiken är i dag en av de mest välsorterade i hela Europa när det kommer till allt från dyra märkesparfymer och make up från exklusiva märken till hårborstar, skönhetsartiklar och necessärer.

För närvarande finns drygt 9 000 artiklar i Beauty Zones gigantiska sortiment.

Företaget köper in många produkter från runt 200 märken, många av dem exklusiva märken och garanterar att det är äkta varor som säljs i butiken. Några av märkena värda att nämna är sådana som exempelvis Armani, Dolce & Gabbana, Dior, Hugo Boss, Versace, Sensai, Salvador Dali, Diesel och Kanebo. Sedan finns det givetvis många fler.

Beauty Zone har ofta förmånliga erbjudanden och dessutom kan kunder inte sällan ta del av sköna rabattkoder att handla varor för i någon av Beauty Zones många underkategorier. En av faktorerna till företagets stora framgångar är att man just lagt fram erbjudanden och rabattkoder som befintliga kunder kunnat ta del av och utnyttja, samtidigt som det fungerat som en inkörsport för många nya kunder som via just erbjudanden och rabattkoder handlat för första gången på Beauty Zone.

När du handlar med rabattkod hos Beauty Zone dras rabatten av innan du kommer fram till kassan vilket gör det både snabbare och smidigare att handla med rabattkoder hos Beauty Zone.

Beauty Zone är Sveriges ledande och enda outledbutik inom skönhet och hälsa. Deras rabatter gör att kunder ofta kan handla märkesvaror mellan 30 och 90 procent billigare än hos konkurrerande kedjor.

Beauty Zone är inte bara för kvinnor, företaget har även en stor och välsorterad avdelning för män där du kan hitta alla tänkbara produkter inom skönhet, hårvård och hälsa. I den välfyllda och omfattande sortimentet finns allt från välkända exklusiva märken till mindre och mer nischade diton – allt för att du ska hitta det just du vill ha.

På herravdelningen finns till exempel mängder med after shave-produkter och deodoranter i trendiga former. Som till exempel deodoranterna från populära och mytomspunna märken som Playboy och Ferrari.

Beauty Zone erbjuder även ett mycket förmånligt klubbkort som kunder enkelt och smidigt kan ansöka om. Om du registrerar dig som medlem kan du ta del av otroligt lukrativa fördelar som till exempel att alltid få gratis frakt på dina beställningar. Du får även tillgång till specialerbjudanden och exklusiva kampanjer från Beauty Zone, vilket normalt sett brukar lanseras fyra till fem gånger per år.

Dessutom får du ta del av företagets nyhetsbrev och alltid veta först när det dyker upp nyheter i sortimentet.

Kunder som använder rabattkod från Beauty Zone handlar också hos

Utgångna Beauty Zone rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

317

- Beauty Zone

Utgången rabattkod kan ej visas

50% rea på skönhetsprodukter

 

2016-01-01

492

- Beauty Zone

Utgången rabattkod kan ej visas

Upp till 70% Rabatt på utvalda produkter