Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Be2

Be2 Rabattkoder 2020

Alla aktuella Be2 rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Be2

Be2 är en av de största matchmakingsajterna som finns på marknaden och deras mål är att ge de personer som använder sin av deras tjänst någonting mer än endast dejting. På Be2 arbetar man målinriktat med att föra samman personer som skulle passa i ett långvarigt förhållande, vilket innebär att Be2 fokuserar mer på seriösa förhållanden än vad de fokuserar på flirtande.

Sajten lanserades första gången under 2004 och idag använder över 30 miljoner personer i över 30 länder denna tjänst. Be2 får dagligen cirka 20 000 nya medlemmar, så detta är verkligen en plats för singlar som vill ha en stor möjlighet att finna en kompatibel livskamrat.

Man registrerar sig snabbt och smidigt genom att klicka i om man är man eller om man är kvinna och sedan klickar man i om man söker efter en man eller en kvinna.

Då Be2 använder sig av en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier kan de fastställa huruvida två personer passar ihop eller inte utifrån stabil forskning.

Utbud

Hos Be2 får man hjälp med partnerförslag istället för partnersökning. De använder sig av de testresultat som de fått in för att sedan presentera Be2-medlemmar som de anser passa just din personlighet.

På Be2 är det kostnadsfritt att få både en utvärdering av ditt eget testresultat, en beskrivning av vad Be2 anser vara din ideala partner samt partnerförslag som personerna på Be2 noga valt ut till just dig.

Som premium medlem kan man räkna med att komma i kontakt med minst 10 av de personer som tagits fram som partnerförslag av Be2. Är det på det viset att du kommit i kontakt med färre personer under din tid som medlem så förlänger Be2 ditt medlemskap kostnadsfritt.

Rabattkoder & Erbjudanden

Här hos oss på Rabattkodsidan hittar du rabattkoder till Be2 som gör att du på ett enkelt sätt kan spara pengar på ditt köp av den tjänst som Be2 erbjuder dig som kund.

Genom att titta in här hos oss innan du gör några köp i nätbutiker av olika slag så kan du vara säker på att du får det bästa och det mest förmånliga priset på alla dina köp!

Kunder som använder rabattkod från Be2 handlar också hos

Utgångna Be2 rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-01-01

266

- Be2

Utgången rabattkod kan ej visas

Trött på att vara singel? Be2 är webbplatsen för singlar som söker någon! Klicka på visa erbjudanden för att hitta alla nu pågående erbjudanden hos Be2!