Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Bangerhead

Bangerhead Rabattkoder 2020

Alla aktuella Bangerhead rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Bangerhead

Bangerhead är en onlinebutik som riktar in sig på att sälja produkter inom hårvård och skönhet. Företaget startades med idén att göra hårvårds- och skönhetsprodukter mer tillgängliga, och den visionen lever kvar än i dag. En av företagets ledstjärnor är att vara en modern butik och ha de senaste produkterna tillgängliga i sortimentet. Bangerhead säger själva att de anpassar sina produkter efter den moderna mannen och den moderna kvinnan.

En av anledningarna till att det blev just en butik baserad på internet är tillgängligheten. Företagets grundare ville skapa en affär som var öppen för alla – dygnet runt, året runt och hela tiden. Efter ett års förberedelser kunde Bangerhead äntligen klippa bandet och slå upp portarna under 2008.

Rabattkod Bangerhead

Utbud

Sedan dess har företaget växt till en maktfaktor inom både hårvårds- och skönhetsbranschen. Bangerhead är en av Sveriges – och Skandinaviens också för den delen – ledande butiker inom hårvård, hudvård, make up, och parfym. I sortimentet finns tusentals produkter och de kommer från hundratals kända varumärken. Hos Bangerhead hittar man bland annat artiklar från Clarins, bareMinerals, Dermalogica, Decleor, ghd, Kerastase och Moroccanoil.

Bangerhead har också stark förankring i den verkliga världen. På Humlegårdsgatan i centrala Stockholm ligger Bangerhead Studio, företagets egen skönhetssalong. Där erbjuds kunderna hjälp med klippning, styling och hudvård för att hitta rätt i skönhetsdjungeln. I studion jobbar proffesionella frisörskor samt auktoriserade hudterapeuter och studion står öppen sex dagar i veckan. På söndagar håller den stängt.

Ett annat populärt inslag är att Bangerheads utbildade och kunniga personal hjälper kunder att hitta rätt produkt. Kunden kan alltid vända sig till de utbildade stylisterna för tips om vilka produkter som passar just deras hårtyp, hårfärg och preferenser. Kundtjänsten är öppen på vardagar och har tillgänglighet som nyckelord.

En annan framgångsfaktor för Bangerhead är att företaget alltid siktar på att ha snabba leveranser. Inom Sverige är målet att varorna ska finnas hos kunden redan 2-5 dagar efter att beställningen är gjort på internet.

Rabatter och Erbjudanden

En av anledningarna till succén på nätet är att Bangerhead haft förmånliga erbjudanden och även kunnat erbjuda sina trogna kunder rabattkoder med jämna mellanrum. Att man dessutom alltid bjuder på frakten har gjort Bangerhead till ett självklart alternativ för det växande antal kunder som väljer att köpa sina hårvårds- och skönhetsartiklar på nätet.

Bangerhead har sedan starten avancerat från att bara vara en återförsäljare till att även inkludera fler grenar i sin verksamhet. Bland annat har företaget startat upp Bangerhead Magazine, en webbaserad tidning som erbjuder modetips, sköna inslag, massor av bloggar och ett eget webb-tv-program. Programmen är uppdelade i två kategorier. Dels Beauty Talk där skvaller blandas med trendspaningar, skönhetstips och sköna berättelser från programmets egna profiler.

Dessutom finns videoguider att tillgå, där Bangerheads egna stylister visar knepen som ger dig den perfekta looken och låter dig få ut absolut max av de produkter du har beställt.

Som om inte det vore nog bjuder magasinet också på sköna tävlingar där läsare har chansen att vara med och vinna otroligt förmånliga priser. Olika kits är ofta med i prispotten, precis som hudvårdsoljor, hårprodukter och exklusiva skönhetsartiklar.

Kunder som använder rabattkod från Bangerhead handlar också hos

Utgångna Bangerhead rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

289

- Bangerhead

Utgången rabattkod kan ej visas

Passa på att handla hårvårdsartiklar till 20% rabatt!

 

2016-01-01

900

- Bangerhead

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på allt du handlar