Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för BadLust

BadLust Rabattkoder 2020

Alla aktuella BadLust rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

Välbefinnande i sommar!

Information

Ta hand om dig själv i sommar! Hos Badlust hittar du massor av olika skönhetsprodukter för ditt välbefinnande!

 

Information om BadLust

Badlust är en härlig nätbutik som funnits på marknaden sedan 2009. Butiken ägs av Badhus i Kalmar AB och butiken erbjuder massor av passande produkter för ditt hemma-spa.

Här finner du produkter för din hälsa och skönhet och butiken Badlust har både förmånliga priser, bra service, bra och pålitliga betalningsalternativ och trygga och säkra leveranser med fri frakt.

Den typ av produkter som vi hittar hos Badlust blir mer och mer populära då fler och fler tar med sig spaupplevelsen hem, så att säga. Att ta et lugnt och att ta hand om sig själv har kommit att bli en viktig del av mångas vardag som en motpol till det stressiga liv många av oss lever idag.

Det är inte alltid man har tid och råd att ta sig till ett spa och då är det bra att man istället kan stanna hemma med proffsiga och härliga produkter att skämma bort sig med!

Utbud

Det är enkelt att hitta bland produkterna och på sidan kan man smidigt söka i olika kategorier. Man kan köpa produkter i underkategorier som eteriska oljor, Tea Tree, spa-kit, bubbelbad, massageljus, liniment, microneedling med mera.

Här kan man köpa både akupunktur-tofflor, skin roller, cellulit massageborste, antirynkkrämer, tandblekning, serum, bambutvål, rakkräm och massor av annat!

Detta är en butik som har allt man kan tänkas behöva för den rätta stämningen för ett hemma-spa. Är det som så att man inte själv gillar hemma-spa så är detta den perfekta platsen att hitta bra presenter till vänner och bekanta.

Rabattkoder & Erbjudanden

Badlust har ett nyhetsbrev som man kan anmäla sig till. Som prenumerant av deras nyhetsbrev så kan man alltid vara på det säkra gällande att man håller sig uppdaterad både när det kommer till nyheter och kampanjer på Badlust.

Rabattkoder och andra erbjudanden som gör att köpet blir ännu mer förmånligt är alltid trevligt. Genom att använda dig av våra rabattkoder till både Badlust och många andra nätbutiker så har du den möjligheten.

Passa alltid på att ta dig en titt här hos oss innan du handlar på nätet då vi har så många rabattkoder till olika typer av nätbutiker!

Kunder som använder rabattkod från BadLust handlar också hos

Utgångna BadLust rabattkoder vars giltighet är okänd

2019-12-31

19

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

Badlust fyller 10 år! Ange kod BADSPA10 i kassan och få 10% rabatt.

 

2019-11-29

0

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

Black Friday - 20% på hela sortimentet!

 

2019-11-29

0

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

Black Friday - 20% rabatt på hela sortimentet!

 

2016-05-30

246

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

20% rabatt på hudvård hos Badlust.

 

2016-05-30

247

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

Fri frakt på Badlust genom denna kampanj!

 

2016-01-01

332

- BadLust

Utgången rabattkod kan ej visas

Hos BadLust får du alltid fri frakt om du handlar inom Sverige, ingen rabattkod krävs.