Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Apollo

Apollo Rabattkoder 2020

Alla aktuella Apollo rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

 

Information om Apollo

Rabattkod Apollo

Apollo är ett charterföretag som erbjuder charterresor till massor av destinationer för konkurrenskraftiga priser. Företaget ingår i den schweiziska resekoncernen Kuoni.

Apollo resor drog i gång på allvar 1986 då Fotios Costoulas började producera och sälja resor till fyra destinationer perfekt lämpade för turister i sitt hemland Grekland: Aten, Atens riviera, Poros och Naxos. Företaget hade startat fyra år dessförinnan, men då bara som återförsäljare av resor. Företaget växte så det knakade det kommande årtiondet och inom kort hade Apollo Resor expanderat till de skandinaviska grannländerna Danmark och Norge.

1997 kom nästa milstolpe i företagets historia. För att kunna erbjuda ännu bättre och smidigare kundservice, samt ge sig in i flygbranschen där man hade samlat på sig massor av erfarenhet, startade företaget det egna flygbolaget Novair.

I samma veva expanderade sin turistverksamhet till andra länder. Kunder erbjöds sköna destinationer, mestadels vid Medelhavet, såsom Cypern, Mallorca, Turkiet och Malta. Trots att företaget skördade enorma framgångar i slutet på 90-talet fortsatte Apollo Resor drivas som ett familjeföretag. Men 2001 köptes företaget till slut upp av resekoncernen Kuoni Holding Ltd som var noterat på Zürichbörsen och hade högkvarteret i Schweiz.

Företaget har sedan 2001 varit en del av Kuonikoncernen, men har fortsatt på samma linje som från början. 2010 etablerade sig företaget även i Finland, men då under namnet Apollomatkat.

I dag säljer Apollo resor till hela världen. Företaget flyger till fem kontinenter och har drygt 48 resmål. Fortfarande är det dock Grekland, landet där allt började, som är dess kärnmarknad.

Företaget är Sveriges tredje största reseföretag och står för det bredaste utbudet av charterresor i landet. Apollo Resors moderbolag Kuoni Nordic har i dag över 1000 anställda och över en miljon kunder om året.

Apollo driver numera också kampanjen ”En bättre resa”, där tanken är att upplysa turister om turismens baksida och dess påverkan på de samhällen, byar och folk de besöker. Vad effekterna blir av resan och hur de som bor där året om påverkas av att turismen breder ut sig.

Projektet jobbar på bred front och inte bara inom Apollo Resor, utan inom hela koncernen. Värt att nämna är flygbolaget Novairs klimatarbete, där de ständigt jobbar med att minska utsläppen och effektivisera verksamheten så dess påverkan på miljön och klimatet blir mindre och mindre hela tiden. Apollo Resor samarbetar med SOS barnbyar på utsatta områden där även turismen finns, och jobbar för att öka medvetenheten hos turister om utsatta barns problem. Ett sådant samarbete finns till exempel på den populära turistön Phuket i södra Thailand, dit massor av svenskar reser årligen för att komma under kylan under vintern.

Ett annat piggt grepp från företaget är att erbjuda klassresor och avslutningsresor för ungdomar till förmånliga priser. Det gör att många skolklasser, avgångsklasser och liknande har kunnat få en gemensam, oförglömlig upplevelse tillsammans. Fler och fler liknande nischer har letat sig in i företagets utbud de senaste åren. Exempelvis renodlade konferensresor, träningsresor, rundresor och kryssningar finns numera i sortimentet. Dessutom har företaget lanserat hotellbokningstjänsten Apolloflex, för att kunna utmana på den ständigt växande onlinemarknaden.

Rabattkoder och Erbjudanden

Eftersom en resa kostar ganska mycket kan du spara in bra många tusenlappar på att vara aktiv vad gäller rabattkoder och erbjudanden från Apollo. Men hur ska man kunna veta när olika rabattkoder samt erbjudanden läggs in? Det gör du genom att gå med i vårt nyhetsbrev som skickas ut när ett erbjudande finns tillgängligt. På så vis kommer du aldrig att missa ett erbjudande som kan spara in massor med pengar till dig och din familj.

 

Kunder som använder rabattkod från Apollo handlar också hos

Utgångna Apollo rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-06-30

599

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Boka resa till sommaren 2016 tidigt och spara uppemot 1000:-

 

2016-01-01

954

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Hos apollo hittar du ständigt aktiva heta erbjudanden. Klicka på "Visa erbjudande" för att se alla nu aktiva erbjudanden!

 

2013-09-01

886

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Sommarrabatt upp till 2000:-

 

2013-08-10

719

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Fyndläge på Sista-minuten!

 

2013-08-07

692

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

1000:- Rabatt på alla resor mellan 17/8 och 31/8

 

0000-00-00

0

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Nya kunder får 50:- på köp av 2 eller fler linsboxar.

 

0000-00-00

0

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Boka er resa till ett förmånligt pris med koden som genererar 110kr rabatt!

 

0000-00-00

0

- Apollo

Utgången rabattkod kan ej visas

Köp billiga Beachflaggor från 795 kr