Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Animail

Animail Rabattkoder 2020

Alla aktuella Animail rabattkoder och erbjudanden under augusti 2020

Bara i 48 h - 20 % rabatt på Brit

Information

Nu startar vår stora kampanj på populära Brit. Under 48 h får du hela 20 % rabatt på alla foder från Brit Care, Brit Premium och Brit Animals. Passa på, kampanjen gäller endast till och med fredag den 2/3 klockan 10:00. Missa inte! Vår vårrensning fortsä

 

Mellandagsrea!

Information

Missa inte chansen att ta del av vår mellandagsrea med många bra produkter till dina smådjur.

 

Mellandagsrea!

Information

Missa inte chansen att ta del av vår mellandagsrea med många bra produkter till din katt.

 

Mellandagsrea!

Information

Missa inte chansen att ta del av vår mellandagsrea med många bra produkter till din hund.

 

Hitta julklapparna hos Animail

Information

Julen är snart här och du glömmer väl inte de fyrbenta familjemedlemmarna? För att underlätta letandet av årets julklapp har vi samlat några av våra bästa julklappstips. Missa inte! Handlar du för över 1000 kr får du just nu en julkalender med på köpet.

 

BLACK WEEK Kampanj - Katt

Information

Animail gör Black Weekend till BLACK WEEK och kör igång sin kampanj redan den 20 november och erbjuder populära kattfoder till riktigt schyssta priser. Kampanjen gäller under hela veckan t.o.m. Cyber Monday.

 

BLACK WEEK Kampanj - Hund

Information

Animail gör Black Weekend till BLACK WEEK och kör igång sin kampanj redan den 20 november och erbjuder populära hundfoder till riktigt fina priser. Kampanjen gäller under hela veckan t.o.m. Cyber Monday.

 

Spökvecka på Animail

Information

Halloween närmar sig och det firar vi med att ha 20 % rabatt på godis. Handla nu och få dina varor i tid till firandet. För dig som föredrar bud framför godis kan du även få 20 % rabatt på alla leksaker. Skriv in koden "bus20" i kassan så dras din rabatt

 

10-årsjubileum - Katt

Information

Vi firar vårt 10-årsjubileum med samlade rabatter och erbjudande

 

10-årsjubileum - Hund

Information

Vi firar vårt 10-årsjubileum med samlade rabatter och erbjudanden.

 

Information om Animail

Animail är en nätbutik som erbjuder ett heltäckande utbud av produkter för både hundar, katter, hamstrar, kaniner, fåglar, fiskar, marsvin och många andra husdjur. Här kan man med andra ord hitta produkter som passar de flesta hem med djur!

Man kan även läsa diverse artiklar om olika husdjur och de tar upp mängder av olika ämnen, så som träning, sjukdom, skötsel och så vidare. Här kan man alltså både lära sig mer om sitt lilla djur och handla små presenter samtidigt.

Hos Animail kan man betala både med faktura, delbetalning och kort, så det är bara att välja det betalningsalternativ som passar en bäst. Man kan även känna sig trygg vad gäller returer och återbetalning, frakt med mera, så här är det säker handel som gäller.

Utbud

Animail arbetar utifrån ambitionen att erbjuda det bredaste sortimentet av både djurfoder och djurtillbehör och idag säljer de över 60 olika varumärken inom hund- och kattmat.

Det är lätt att hitta de produkter man söker hos Animail då man enkelt kan söka i deras tydliga kategorier. Att använda den kategori som de kallar för Märken är väldigt smidigt då man på så sätt hittar rätt väldigt fort.

De säljer alla de vanliga stora varumärkena plus att de även säljer mindre varumärken. Oavsett om det är en GPS-spårare eller om det är ett hundtäcke, hundpåsar, koppel, tuggben, godis, kattsand, klösträd eller rengöring för akvariet så finns det att hitta hos Animail.

Rabatter & Erbjudanden

Hos Animail når man rabatterna direkt via förstasidan och på så sätt så kan man lätt hitta bra priser snabbt och smidigt.

De har även ett nyhetsbrev som man kan registrera sig för så att man får både nyheter och erbjudanden. Att registrera sig för nyhetsbrev är alltid bra då man får allting i ett paket, eftersom man får både nyheter och rabatter.

Här hos oss på Rabattkodsidan kan du såklart också räkna med att få bra rabatter via våra rabattkoder både vad gäller Animail och andra butiker. Se till att alltid passa på att titta förbi här hos oss innan du shoppar så att du hela tiden kan få de bästa priserna!

Kunder som använder rabattkod från Animail handlar också hos

Utgångna Animail rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

306

- Animail

Utgången rabattkod kan ej visas

Nya kunder sparar 10% på köp hos Animail!

 

2017-01-01

303

- Animail

Utgången rabattkod kan ej visas

Stor rea på Animail - 20% billigare varor

 

2016-12-31

3

- Animail

Utgången rabattkod kan ej visas

10% på första köpet för nya kunder som skapar konton.

 

2016-01-01

424

- Animail

Utgången rabattkod kan ej visas

Animail Erbjuder dig alltid fri frakt på allt du handlar, helt utan rabattkod!

 

2014-10-17

222

- Animail

Utgången rabattkod kan ej visas

Nya kunder får nu 10 % rabatt på hela köpet. Gäller hela vårt sortiment och 1 gång per ny kund.