Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för ALLTID

ALLTID Rabattkoder 2020

Alla aktuella ALLTID rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om ALLTID

ALLTID är, enligt egen utsago, vad man får om man kombinerar innovation, hållbarhet, energi och webb och denna tjänst fokuserar på dig som kund. Med ALLTID blir det lättare för dig som kund då det är en tjänst som är som ”Spotify för el” där ett bonusprogram för hållbarhet är inkluderat.

Detta bonusprogram premierar miljövänlighet snarare än konsumtion och med hjälp av ALLTID kan du som kund fokusera på att bli aktivt hållbar, medan ALLTID tar hand om allt det krångliga som elavtal, otydligheter och diverse tjänster medför.

Att bli kund hos ALLTID är väldigt lätt att bli kund. Man får ett personligt erbjudande där man på ett direkt och tydligt sätt ser den månadskostnad man får. Om man gillar erbjudandet så är det bara att bekräfta och så har man tagit sina först steg mot en mer miljövänlig framtid vad gäller el.

Utbud

Hos ALLTID erbjuda man alltid flat rate – fast månadskostnad på både elnät och el, en endaste faktura, en garanterad lägre månadskostnad och ett bonusprogram. Man kan även räkna med att kunna bli kund hos ALLTID trots att man är bunden till ett annat elavtal.

Att man får bonusåterbäring när man har låg förbrukning, eller när man gör något annat hållbart så som att exempelvis sopsortera så får man poäng, eller Karma, som ALLTID väljer att kalla det.

Rabattkoder & Erbjudanden

Hos ALLTID finns det alltid spännande kampanjer för dig som kund. Bland annat kan man se fram emot sådana kampanjer som Att exempelvis vinna en cykel, få 300 kronor hos Matsmart och 3 månaders Spotify Premium gratis. Det är med andra ord inga dåliga kampanjer man har att se fram emot som kund hos ALLTID!

ALLTID har även kampanjerbjudanden som ger dig rabatt när du tecknar avtal med företaget, så var uppmärksam på vad de erbjuder så ska du se att du kommer att få riktigt bra priser och erbjudanden från ALLTID!

Såklart finns även vi här som en trygg hamn när det kommer till rabattkoder till ALLTID och mängder av andra företag, så det är bara att ta dig svängen förbi oss här på Rabattkodsidan först så att du inte går miste om något.

Kunder som använder rabattkod från ALLTID handlar också hos

Utgångna ALLTID rabattkoder vars giltighet är okänd

2016-03-24

211

- ALLTID

Utgången rabattkod kan ej visas

1 månad gratis. Gäller 12- och 24-månadersavtal, både den fasta och den rörliga delen.

 

2016-01-01

372

- ALLTID

Utgången rabattkod kan ej visas

Denna Alltid rabattkod ger dig 1 månad gratis. Gäller 12- och 24-månadersavtal, både den fasta och den rörliga delen.