Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Akutbutiken

Akutbutiken Rabattkoder 2020

Alla aktuella Akutbutiken rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Akutbutiken

Zoticus Medical är ett företag som startades under år 2009 och då var deras främsta fokus sjukvårdsutbildningar. Sedan 2011 har Zoticus Medical även en egen webbutik, Akutbutiken, i vilken man kan hitta det mesta inom utrustning för sjukvårdsverksamhet.

Då de både har erfarenhet av att använda den utrustning som de säljer och erfarenhet av själva försäljningen i sig så har de en bättre branschinsyn än vad många andra har. Det är med andra ord väldigt säkert och tryggt att handla från Akutbutiken.

Akutbutiken säljer brand- och sjukvårdsutrustning till idrottsföreningar, professionella vårdutövare och för privatpersoner. De har ett bra nätverk av både tillverkare och grossister runt om i världen och de erbjuder både bra kvalitet och bra priser.

Man kan själv välja om man vill betala med kontokort, Klarna faktur eller med delbetalning. Då butiken är certifierad e-handel så är det på alla sätt och vis en butik som man kan känna sig säker och trygg hos när man handlar, vilket naturligtvis är viktigt.

 

Utbud

När man tar sig en titt i utbudet hos Akutbutiken så märker man snabbt att det finns mycket att välja mellan. Man kan exempelvis köpa produkter inom kategorier som Andningsvård, Kirurgiska instrument, Blodtrycksmätare, Akutväskor, Kläder, Kroppsfettsmätare, Hjärtstartare, Förband, Vågar, Stetoskop, Termometer, Veterinärutrustning och Brandskydd.

Ovan är endast ett urval av de huvudkategorier i vilka man finner produkter och i varje huvudkategori finns det mängder av olika produkter att välja mellan. Det är alltså inga svårigheter att hitta det man behöver oavsett om man exempelvis är veterinär eller privatperson.

Rabattkoder & Erbjudanden

Akutbutiken har en fyndhörna med diverse varor till nedsatta priser. Här hittar man både nytt och begagnat, så det är definitivt en fyndhörna som är värd att besökas.

Med en av våra rabattkoder så blir ditt köp hos Akutbutiken extra förmånligt och billigt, så passa på att utnyttja någon av de rabattkoder som finns här hos oss på Rabattkodsidan när du ska handla på Akutbutiken.

Som så många andra nätbutiker så har Akutbutiken även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på. På detta sätt så är man säker på att få den senaste informationen från Akutbutiken.

Kunder som använder rabattkod från Akutbutiken handlar också hos

Utgångna Akutbutiken rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-11-01

315

- Akutbutiken

Utgången rabattkod kan ej visas

Kika in hos Akutbutiken och se om du hittar något billigt och bra som du vill köpa!

 

2017-11-01

303

- Akutbutiken

Utgången rabattkod kan ej visas

Via denna kampanj får du fri frakt på dina köp hos Akutbutiken.

 

2016-01-01

320

- Akutbutiken

Utgången rabattkod kan ej visas

Alltid fri frakt hos Akutbutiken om du handlar för mer än 4000kr, ingen rabattkod krävs!