Rabattkodsidan.se Loggotyp
Logga för Gardenhome

Gardenhome Rabattkoder 2020

Alla aktuella Gardenhome rabattkoder och erbjudanden under juli 2020

 

Information om Gardenhome

Gardenhome är en nätbutik som säljer trädgårdsprodukter till alla runt om i landet som har trädgård, uterum, eller balkong. Här kan man köpa både fröer, torvbriketter, pluggboxar, redskap, verktyg och mycket mer under ett och samma tak.

Gardenhome erbjuder säkra betalningar med bland annat kontokort och Klarna och man har 30 dagars öppet köp plus att de erbjuder en fast fraktkostnad på 69 kronor.

Gardenhome har även en inspirerande blogg som man kan läsa för att få lite tips och förslag på vad man kan göra med sitt eget uterum och det är ju aldrig fel! Bloggen innehåller artiklar som är kopplade till just odling och trädgård, så här finns det mycket spännande att ta del av!

Utbud

I utbudet hos Gardenhome möts man av produkter inom kategorierna Fröer, Odla, Utemiljö, Trädgårdskläder, Utemöbler, Växthus och Djurliv. Som man kan räkna ut av dessa kategorier så hittar man i princip allt som behövs för att göra trädgården, balkongen eller uterummet fint.

Att kunna handla både fröer, ljusslinga till flaggstången, fågelholk, trädgårdshandskar, vackra möbler och statyetter i samma butik är positivt. Det gör att man kan spara både tid och hitta rätt på ett snabbt sätt, så fördelarna är många!

Man kan antingen välja att ta sig en titt utifrån de kategorier som de har produkterna inom, eller så kan man på ett enkelt sätt själv använda sajtens sökfunktion för att se om just den produkt man är ute efter finns tillgänglig. På så sätt kan man spara tid, vilket alltid är bra!

Rabattkoder & Erbjudanden

Att handla i nätbutiker är ofta redan billigare än att handla i vanliga fysiska butiker, så man har redan en bra grund att stå på, så att säga. Nu är det ju på det viset att man ofta hittar bra extra erbjudanden i farten, vilket gör att det blir ännu billigare, vilket såklart är toppen!

Här hos oss på Rabattkodsidan kan du hämta en rabattkod till Gardenhome innan du börjar handla för att vara säker på att få det mest prisvänliga alternativet. Du hämtar din rabattkod enkelt och bekvämt här hos oss och sedan är det bara att använda den hos Gardenhome.

Kunder som använder rabattkod från Gardenhome handlar också hos

Utgångna Gardenhome rabattkoder vars giltighet är okänd

2017-01-01

302

- Gardenhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Rea på massor av varor.

 

2016-01-01

412

- Gardenhome

Utgången rabattkod kan ej visas

Gardenhome erbjuder dig alltid fri frakt om du handlar för mer än 500:-