Rabattkodsidan.se Loggotyp

2018-09-06 12:00:00

Vad oroar dig mest inför flytten?

Ja, vad är det du har störst bekymmer med så här inför flytten? Är det kanske, som hos så många andra, den trista och betungande flyttstädningen? Att packa och bära saker är förstås både tungt och jobbigt, men det leder ju i alla fall någonstans. Flyttstädning Stockholm däremot är för de allra flesta enbart ett tungt och tråkigt måste, som man helst av all skulle vilja slippa. Massor av timmar med skrubbande och putsande för att lägenheten, eller huset, ska se så nytt och oanvänt ut som möjligt. Det ska ju återställas till det skick det var när du flyttade in, och år av boende sätter sina spår.

Många känner oro inför besiktningen

Ett moment som oroar väldigt många är den besiktning som görs av lägenheten efter utflyttning, där städningen granskas in i minsta detalj samt att företaget har en ansvarsförsäkring hos ett välkänd försäkringsbolag som Trygg Hansa. Här gäller det att ha fått bort varenda fläck i ugnen, och all smuts bakom badkaret. Inga dammråttor i ventilerna, och skinande rena fönster, ja det finns hur många saker som helst att hålla reda på när man utför en flyttstädning. Se även till att företaget.

Visst låter det väl som ett bra tips att strunta i allt detta och istället låta den som kan, och vill, göra jobbet. Ta professionell hjälp till din flyttstädning, så slipper du både jobb och oro. Du sparar givetvis massor av dyrbar tid, som du kan lägga på betydligt roligare aktiviteter. Du besparar dig också oro för besiktningen, eftersom seriösa städföretag lämnar garanti på utförd flyttstädning. Det betyder att om städningen inte godkänns, trots att den är professionellt utförd, så åtgärdar företaget eventuella brister utan extra kostnad. Du finner bra flyttstädning priser hos Rent Hem ifall du bor i Stockholm och önskar få en ordentlig städhjälp. Du kan, helt enkelt, släppa tanken på städningen så fort du har avtalat med företaget, och du kan istället blicka framåt, och koncentrera dig på den nya fasen i ditt liv. Strunta i smutsiga badkar, fläckiga väggar och orena fönster, och satsa istället din energi på ditt nya hem, vare sig det är i grannhuset eller en stad i andra delen av landet. Låt de som har både utbildning och all tänkbar lämplig utrustning ta över det svåra och tunga jobbet som en flyttstädning ändå är.